صنایع دستی باید وارد جریان زندگی مردم شود

خبرگزرای شبستان: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: باید با برنامه ‌ریزی و سیاستگذاری مناسب از طریق ابزارهای طلاع رسانی و غیره صنایع دستی این صنعت نوین را وارد جریان زندگی مردم کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، محمد علی حضرتی ‌ها در نشست با کارکنان معاونت صنایع دستی بیان کرد: صنایع دستی بخش مهمی از فرهنگ ملی است و از نمادهای عینی میراث معنوی و یادگار ارزشمند گذشتگان به شمار می ‌رود و باید با برنامه ‌ریزی و سیاستگذاری مناسب از طریق ابزارهای معرفی و اطلاع رسانی، بازاریابی و غیره این صنعت نوین را وارد جریان زندگی مردم کرده و از جنبه تزئینی بودن آن کاست.
 

وی ادامه داد: نقش رسانه‌ ها در معرفی صنایع دستی مهم است و رسانه ‌ها در کشور نقش مهمی در معرفی و شناخت مردم دارند و صدا و سیما باید با اجرای برنامه ‌های قوی و جذاب از پتانسیل‌ های هنری استفاده و به معرفی این صنعت کمک کند.
 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با اشاره به سه عنصر هنر، فرهنگ و صنعت در صنایع دستی اظهار کرد: در حوزه صنایع دستی آموزش مناسب بسیار تأثیرگذاربوده و هنرمندان در خلق آثار هنری هر چه به علم روز آشنایی داشته باشند، می‌توانند آثار متنوع و مطلوبی برای جذب و جلب نظر مردم خلق کنند و یکی از ضرورت ‌های اجتناب ‌ناپذیر این حوزه، ایجاد و افزایش تعامل و همکاری صنایع دستی با دانشگاه‌ های استان است و باید از ظرفیت علمی و انسانی طرفین در بالاترین حد ممکن استفاده شود.
 

وی تصریح کرد: هنرهای سنتی و صنایع دستی هم فرصت‌ های بسیار اقتصادی و فرهنگی ایجاد می‌کند و هم در صورت فقدان کیفیت و کاربرد روش ‌های غیر علمی تهدید به شمارمی ‌رود، اگر از فرصت ‌های آن استفاده نشود به تهدید منجر شده و رو به زوال و فراموشی خواهد رفت.
 

حضرتی ها یادآور شد: هنرهای سنتی و صنایع دستی با ایجاد اشتغال و درآمد در اقتصاد نقش موثری دارد که با ساماندهی، برنامه‌ ریزی و سرمایه‌ گذاری در این حوزه می‌ توانیم به تقویت این صنعت کهن و در عین حال نوین کمک کرده و با عرضه تولیدات مناسب در بازارهای جهانی و بازاریابی مطلوب از مزایای آن بهره ‌مند شویم.
 

وی تأکید کرد: آنچه در انجام امور فعالیت‌ های سازمانی بسیار مهم و ضروری به شمار می ‌رود توجه به کیفیت و محتوای آنها است به نحوی که نباید کیفیت فدای کمیت شود.
 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با تاکید بر رعایت دقت و مسئولیت پذیری در انجام امور محوله به نکاتی همچون ارائه محصولات با بسته بندی مناسب، بازاریابی و تعامل شایسته با دانشگاه ‌ها و عرضه درست و به جای محصولات در اماکن مناسب اشاره و خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم با تلاش و همدلی تک تک اعضاء و استفاده از خرد جمعی در انجام امور، بستر مناسبی برای پیشبرد اهداف سازمانی فراهم کنیم.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 391648

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha