آیا به امضای حامیان و عاملان کشتار کودکان غزه می توان اعتماد کرد؟

خبرگزاری شبستان: مشاور عالی مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی کشور، گفت: به کسی که به صراحت کشتار صدها کودک را نادیده می گیرد و می گوید که از کسانی که این کار انجام داده اند حمایت می کنیم، نمی شود اعتماد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر سعید جلیلی، مشاور عالی مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی کشور، صبح امروز(16 مرداد) در یادواره شهید هسته ای، داریوش رضایی نژاد در ایلام، اظهار کرد: حدود نیم قرن از سال 42 تا کنون، امام بزرگ این پرچم استکبار ستیزی را در دست گرفته که پاسخ به دعوت خدا و پیامبر داده و مردم ما ایشان را همراهی کردند.


وی، افزود: از همان ابتدا که حرکت انقلاب اسلامی آغاز شد، این حرکت، حرکتی نبود که تنها برعلیه یک حاکم مستبد باشد، که این امر را هم امام راحل و مردم و هم طرف مقابل آن را می دانست، در همان زمان کسانی به خاطر 15 خرداد دستگیر می شدند از آنها تعهد می گرفتند که علیه اسرائیل حرف نزنند.


جلیلی، ابراز کرد: نظام استبدادی شاه چرا از آن زمان چنین تعهدی از مبارزان می گرفت و چه ارتباطی بین حرکت انقلابی و این موضوع وجود داشت، چون هم آنها می دانستند این حرکت از جنس سایر مخالفت هایی که در جهان می شود نیست و جنس آن متفاوت است.


مشاور عالی مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی کشور، افزود: خیلی ها می گویند که وقتی در مورد سیاست خارجی سخن می گویید باید واقع بین بود و برخی می گویند که سیاست خارجی جای اندیشه نیست و ما هم جمله ای که خود آنها بیان می کنند که در سیاست خارجی باید واقعیت را دید، مطرح و به آن توجه کنیم.


وی، یادآور شد: این حرفی درستی است که زماین که در یک رویایی افرادی در مقابل و دشمنی با شما قرار می گیرند، یکی از ضروریات و ابتدایی ترین مسائل این است که شما واقعیت را ببیند و چشم خود را به واقعیت نبندید، اگر شما واقع بین نباشید، طبیعی است که نمی توان موفقیت لازم را داشته باشید.


جلیلی، اظهار کرد: آن چیزی که امروز حاکم بر نظام بین المللی و جهان است، یک مناسباتی است که مربوط به امروز نیست و یک سابقه 70 ساله دارد و تا امروز ادامه دارد و این است که چند قدرت به اتکای زور و سلاح هسته ای، آمدند و مناسباتی را شکل دادند و گفتند که ما چند قدرت می توانیم این امتیازات را داشته باشیم و دیگران نمی توانند و ما باید امتیاز وتو داشته باشیم و به صراحت بیان کردند.


مشاور عالی مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی کشور، گفت: در ماده یک و دو ان. پی. تی به صراحت آورده اند که دیگران نباید دانش هسته ای داشته باشند و تا همین امروز ادامه دارد، این چند قدرت بیان کردند ما هستیم که تصمیم می گیریم که چگونه مناسباتی در جهان باید حاکم باشد.


وی، بیان کرد: مبنای این مناسبات چیست؟ آیا عدالت و دموکراسی است، نه چنین نیست، همان منطق قدیم استکبار است که چون ما از همه زرومان بیشتر است، پس ما می توانیم و شما نه، که این امر هم بر اساس همان دموکراسی ادعایی خودشان منطبق نیست.


جلیلی، ابراز کرد: این واقعیت امروز است که آنها اگر یکی کشوری را اشغال کنند و صدها نفر را بکشند و مجروح کنند، آنها این اجازه را دارند، چرا که اگر به خود آن ها شکایت کنند، آنها می توانند حق وتو داشته باشد و این مناسبات وافعی امروز ماست.


مشاور عالی مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی کشور، گفت: این موضوع همین امروز ماست که واقع بینی در سیاست خارجی داشته باشیم، باید دید و بر اساس این واقعیت ها و بر اساس عقلانیت سیاسی کار کرد، آیا می شود به نظام سلطه اعتماد کرد یا نه، آیا می توانیم به کسانی که مدعی کدخدایی این دنیا هستند اعتماد کنیم.


وی، یادآور شد: آنچه امروز در غزه می گذرد بنگرید، به صراحت قدرت هایی نه تنها سکوت می کنند بلکه حمایت می کنند و آنهم حمایت مالی و نظامی از کشتار کودکان، آیا بر اساس این واقعیت می توان به آنها اعتماد کرد، آیا به کسی که به صراحت کشتار صدها کودک را نادیده می گیرد و می گوید که از کسانی که این کار انجام داده اند حمایت می کنیم، می توان به یک توافق او و به یک امضای او اعتماد کرد.


مشاور عالی مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی کشور، تصریح کرد: کسانی که ابتدایی ترین اصول انسانی را نادیده می گیرند، همزمان با این کشتارها و حمایتشان از آن، از جمهوری اسلامی می خواهند که تعهد خود در موضوع هسته ای انجام دهد و اعتماد سازی کند و این واقیعت است.


جلیلی، بیان کرد: یک نظام سلطه بر مبنای زور و انحصاراتی که برای خودش لازم می داند، درست می شود و خودش را می خواهد کدخدای جهان معرفی کند و بقیه هم باید در برابر آن سکوت یا همراهی کنند، آیا می توان این واقعیت را نادیده گرفت.


وی، اینها جالب است و هر روز رفتار و مناسبات ظالمانه را شاهد هستیم و این طنز تلخ تاریخ معاصر است که کسانی ادعای حقوق بشر دارند که خود کمترین دموکراسی را دارند و هر کسی که در مقابل اینها بیاستد، باید سرکوب شود، یک زمان اندیشه های چپ و اندیشه های ناسیونالیستی و بعد از آن هم بیداری اسلامی شکل گرفت، اما توانستند مسیر حرکت آنها را منحرف کنندو تنها انقلاب اسلامی ایران بود که تمام قد در مقابل آنها ایستاد.


پایان بخش اول


پایان پیام/

کد خبر 391487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha