80 درصد رسانه های دولتی آمریکا لائیک هستند

رسانه های کشورهای غربی اساس کار خود را بر پایه به زیر سئوال بردن ادیان بنا نهاده اند و 80 در صد آنها فاقد فرهنگ دینی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در حالیکه سازمانهای جهانی یا مردم نهاد تلاش می کنند تا ریشه های اصلی مشکلات مردمی و حقوقی جهان را کشف کنند، 80 درصد از رسانه های غربی که فاقد فرهنگ دینی هستند انگشت اتهام خود را فقط به سوی ادیان و در راس آنها اسلام نشانه گرفته اند.
لاقیدی و بی دینی این رسانه ها در میان تک تک کارکنان آن رسوخ کرده است و گاهی سکولاریسم و دفاع از آن از اصول اساسی استخدام نیرو در رسانه های غربی است.
برنارد لکونت،نویسنده و خبرنگار فرانسوی در این باره تاکید کرد: رسانه های فرانسوی برای مقابله با دین و اساسا اسلام آموزش می بینند و در برخی موارد این مبارزه جزوه بندهای درسی و آموزشی خبرنگاران می شود.
در حالی که مقوله دین در کنار موضوعاتی چون فرهنگ و تاریخ باید بی طرفانه مورد بررسی قرار گیرد، در مکتب رسانه های غربی دین به منزله امور سیاسی قدرتمندی به حساب می آید که بی چون و چرا باید با آن مبارزه کرد.
نه تنها جایگاه اسلام در رسانه های غرب جای تامل و بازنگری دارد بلکه بسیاری از مسیحیان نیز رسانه ها را متهم به توهین به دین مسیحیت می کنند تا جایی که این شکایت را بارها نزد پاپ مطرح کرده اند که چرا رسانه ها تا این اندازه به دین بی توجهند و در برخی موارد اخبار دینی را به گونه ای منعکس می کنند که انگار اتفاق ماوراء طبیعی ای در جهان رخ داده و باید از آن ترسید.
امروز رسانه های غربی نه تنها متهم به توهین به ادیان نیستند بلکه در مجموع لاقیدی آنها به دین مورد انتقاد قرار گرفته است.
در حالیکه پیروان ادیان در سراسر دنیا تلاش می کنند حقوق ضایع شده خود را احیا کنند تلاش رسانه های غربی در جهت مخالف بزرگترین سد برای آنها محسوب می شود.
عدم تعهد رسانه ها به ادیان تا جایی پیشرفته است که آنها با هیچ متخصص و کارشناس دینی همکاری نمی کنند و هنگام دعوت یک رهبر دینی به برنامه خود و برگزاری برنامه های دینی مجریان برنامه ها کوچکترین اطلاعاتی در زمینه تخصصی دین مورد نظر ندارند.
در باور خبرنگاران این گونه تلقین می شود که هرگونه نمود دینی در جهان غرب برابر است با تهدیدی جدی علیه امنیت جهانی و به این ترتیب شستشوی فکری خبرنگاران قدرت شعور،تمییز و استنباط و نتیجه گیری را از آنها سلب می کند.
خبرنگاران رسانه های غربی زمان را به جستجوی واقعیت ارجح می دانند و باور دارند تجزیه و تحلیل مسائل و رویدادهای دینی وقت را از دست آنها می رباید و باید اخبار را با جبهه گیری مشخص به مخاطب منتقل کنند و فرصت انتخاب یا تفکر را به گونه ای از او ربود.
دین گریزی رسانه ها در جایی به مسئله ای بغرنج تبدیل می شود که مساند قانونی و در راس قدرت این موضوع را بی اهمیت و فاقد ارزش بررسی و رسیدگی توصیف می کنند در حالیکه با کمی تعمق می توان دریافت همین خصلت جدایی ناپذیر رسانه های غربی نه تنها برای پیروان دین بلکه برای همه انسان ها مسبب بسیاری از مشکلات می شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ترسیم جوی ناامن، مشخص کردن مرزهای قرمز میان معتقدان و سکولارها ترس ابدی ای را بر فضای جامعه حاکم می کند.

 

کد خبر 39146

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha