امید به زندگی افراد دارای تحصیلات از افراد بیسواد بیشتر است

خبرگزاری شبستان: میزان طول عمر و امید به زندگی افراد با تحصیلات در سطح راهنمایی و بالاتر به طور میانگین یک دهه از افراد بی سواد بیشتر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، دکتر باقرزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نهضت سوادآموزی در هفتمین اجلاس سراسری شورای عالی استان ها گفت: میزان طول عمر و امید به زندگی افراد با تحصیلات در سطح راهنمایی و بالاتر به طور میانگین یک دهه از افراد بی سواد بیشتر است.

 

وی با بیان اینکه وضعیت اشتغال افراد تحصیلکرده و درآمد آنها 30 درصد بیشتر از افراد بی سواد است.

 

دکتر باقرزاده با بیان اینکه از نظر بحث سوادآموزی و امید به تحصیل جایگاه ما در دنیا چندان مناسب نیست و الان میانگین تحصیل در شهرها 7.5 سال است که میزان آن در جهان 111 است.

 

وی با بیان اینکه تربیت محلی و موضوع حاشیه نشینی یک دغدغه است، خاطرنشان کرد: پژوهش ها نشان داده میانگین سال های تحصیلی افرادی که در محیط های فرهنگی و محلی خوبی زندگی می کنند، بالاتر است.

 

رییس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اهمیت گسترش سواد در جامعه هدف 10 تا 49 سال خاطرنشان کرد: هر ارگانی که بتواند در موضوع سوادآموزی با سازمان نهضت سوادآموزی همکاری داشته باشد از آن استقبال می کنیم.

 

باقرزاده با بیان اینکه برای ریشه کنی بی سوادی در حال حاضر مشکل مالی نداریم، تصریح کرد: منابع سوادآموزی در سال 93، 24 درصد افزایش داشته است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به سمت آموزش های فرد به فرد در حرکت هستیم، خاطرنشان کرد: به ازای باسوادکردن هر نفر میانگین 600 هزار تومان به افراد پرداخت می شود.

 

باقرزاده با بیان اینکه افراد بالای 50 سال در اولویت باسوادکردن نیستند، تاکید کرد: گروه سنی ویژه و هدف باسوادکردن بازه سنی 10 تا 20 سال افراد جامعه است.

 

رییس سازمان نهضت سوادآموزی یادآور شد: در حال حاضر 75 هزار نوجوان 10 تا 20 ساله داریم که از نعمت سواد محروم هستند و باید برای سوادآموزی این گروه سنی برنامه ریزی داشته باشیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 391425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha