احداث 10 پردیس جدید/ اکثر ساختمانهای دانشگاه فرهنگیان فرسوده است

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور از احداث 10 پردیس دانشگاهی جدید با اعتبار 30 میلیارد تومان در کشور طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمود مهرمحمدی، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور شامگاه (15 مرداد) در جمع خبرنگاران استان تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه های فرهنگیان کشور را هزار نفر اعلام کرد و گفت: قرار است بر اساس افق 1404 این تعداد به سه هزار نفر برسد.


وی بر تعیین تکلیف اعضای هیات علمی تاکید کرد و افزود: این امر مهمترین مطالبه مدرسان هیات علمی دانشگاه فرهنگیان در سطح کشور است.


مهرمحمدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ماموریت اصلی دانشگاه فرهنگیان، تربیت معلمان جدید برای آموزش و پرورش و بهسازی منابع انسانی به عنوان یکی از سیاست‌های کلان آموزش و پرورش است.


وی با اشاره به شکل گیری اتفاقات خوب در حوزه ‌تربیت معلم و ارتقای نظام آموزش و پرورش، متذکر شد: باید به سمت سیاست‌های ایجاد تنوع در روند پذیرش دانشجو پیش برویم و ضمن رعایت استانداردهای حرفه‌ای، اخلاقی و اعتقادی، روشهای متنوعی برای پذیرش دانشجو در تربیت معلم ایجاد کنیم.


سرانه دانشجو در دانشگاه فرهنگیان یک به 20

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور سرانه دانشجو در دانشگاه فرهنگیان را یک به 20 اعلام کرد و اظهار داشت: هم اکنون 99 فضای آموزشی مشتمل بر 64 پردیس و 34 واحد که حدود 260 ساختمان است در اختیار این دانشگاه قرار دارد.


فرسوده و تخریبی بودن فضای دانشگاه ها از جمله مشکلات

وی فرسوده و تخریبی بودن ساختمان های دانشگاه ها را از جمله مشکلات دانست و بیان داشت: این امر باعث بروز مشکلاتی شده است. 

وی متذکر شد: بر همین اساس امسال قرار است 10 پردیس دانشگاهی در کشور احداث شود.


اختصاص 30 میلیارد تومان برای احداث 10 پردیس جدید در کشور

مهرمحمدی تصریح کرد: در این میان برای هر پردیس مبلغ سه میلیارد تومان و در مجموع 30 میلیارد تومان برای هزینه اولیه احداث 10 پردیس دانشگاهی در کشور در نظر گرفته شده است.


وی متذکر شد: این اعتبار برای شروع کار مطلوب است ولی برای احداث هر پردیس در مجموع نیازمند 15 میلیارد تومان اعتبار هستیم.


وی تقویت بودجه عمرانی در سالهای آینده را مورد تاکید قرار داد تا با سرعت بیشتری کار نوسازی فضای کالبدی دانشگاه انجام شود و رفته رفته شرایط بهتری را در دانشگاه ها شاهد باشیم.


رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به نوپا بودن دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: از این رو باید از لحاظ نیروی انسانی، فضای آموزشی، امکانات و تجهیزات حمایت شود.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به کمبودها و کاستیهای موجود در واحد های دانشگاه های فرهنگیان سراسر کشور باید مسئولان و دستگاه های مربوطه با حمایت های خود این مراکز را به منظور توسعه نیروی انسانی حمایت کنند تا شرایط بهتری فراهم شود.


تحصیل 164 هزار دانشجو در پردیس های دانشگاه فرهنگیان کشور

وی با اشاره به تحصیل 164 هزار دانشجو در پردیس های دانشگاه فرهنگیان کشور، تعداد رشته های پیوسته این دانشگاه را 30 رشته اعلام کرد.


رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور یاداور شد: این تعداد شامل 16 رشته کارشناسی پیوسته و 14 رشته ناپیوسته می شود.


وی در پایان متذکر شد: از زمان تأسیس دانشگاه فرهنگیان به موازات تربیت نیروی انسانی جدید، بهسازی نیروهای شاغل وزارت آموزش و پرورش نیز آغاز شده به طوری که در حال حاضر تعداد زیادی دانشجوی کارشناسی ناپیوسته شاغل در آموزش و پرورش مشغول به تحصیل هستند که در ایام بازگشایی مدارس در روزهای آخر هفته در کلاس‌ها حضور پیدا می‌کنند.


پایان پیام/

 

کد خبر 391318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha