رتبه اشتغالزایی گلستان 24 پله کاهش یافت

خبرگزاری شبستان: رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گلستان از کاهش رتبه اشتغالزایی استان در سطح کشور از یک به 24 خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی مرگدری، رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گلستان، ظهر امروز (15 مرداد) در پنجمین جلسه این کارگروه در سالن اجتماعات ساختمان شماره دو استانداری گلستان، به بازه زمانی و دلایل این کاهش اشاره ای نکرد و از افزایش نرخ بیکاری گلستان خبر داد و افزود: نرخ بیکاری استان نیز از 5 درصد به 13 درصد افزایش یافت و در زمینه اشتغالزایی ناقص نیز گلستان رتبه اول کشور را دارد.


معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت استان و همچنین لزوم حمایت بانک ها از طرح های اشتغالزایی، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران، شرکای تجاری بانک ها هستند.


مرگدری به بانک های عامل استان گلستان دستور داد برای کمک به افزایش نرخ اشتغال و کاهش بیکاری، از طرح های اشتغالزایی مورد تایید کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان، حمایت کنند.


وی با اشاره به سیاست های اعلامی دولت تدبیر و امید برای رونق اقتصادی، اظهار کرد: در این سیاست ها برای رونق اقتصادی و فضای کسب و کار برنامه های خوبی تدارک دیده شد.


رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گلستان با اشاره به عزم دولت مبنی بر حمایت از تولید، گفت: در بسته حمایتی که در آینده اعلام می شود پالایش بسیار جدی در حوزه بانک ها صورت می گیرد.


مرگدری بر هماهنگی بین ادارات در اجرای طرح های توسعه ای استان تاکید و خاطرنشان کرد: اگر 30 درصد این طرح ها با هماهنگی هزینه شود، مبلغ قابل توجهی خواهد بود که اثرات ملموس تری در توسعه استان دارد.


وی ادامه داد: در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی باید رویکردمان اعطای این تسهیلات به طرح هایی باشد که نتایج اثربخش در رونق اقتصادی دارند.


معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان تاکید کرد: بی توجهی به این مهم، اجحاف در حق جامعه محسوب شده و از سوی دیگر بر مشکلات اقتصادی نیز می افزاید.


مرگدری با اشاره به آغاز طرح مشاغل دانش بنیان و حرفه ای محور در استان گلستان، اظهار کرد: این طرح، تعهد اشتغالزایی برای ادارات ایجاد نمی کند.


به گفته وی، در پایان، افراد مشمول این طرح پس از فراگیری آموزش های لازم، باید به دنبال بازار کار برای خود باشند.


رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گلستان تصریح کرد: دولت هزینه های مربوط به بیمه تامین اجتماعی، آموزش و ابزار کار را افراد مشمول این طرح می دهد و در پایان بخشی از این هزینه دوباره به دولت بازگشت داده می شوند.


مرگدری، هزینه برآورد شده به ازای هر فرد در طرح مشاغل دانش بنیان و حرفه ای محور را 40 میلیون ریال اعلام و با اشاره به درخواست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از استاندار برای ادامه ثبت نام متقاضیان در این طرح خاطرنشان کرد: از ابتدا حد نصاب 5 هزار نفر برای این طرح تعیین شده و امکان ادامه ثبت نام وجود ندارد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 391288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha