خاطرات هشت سال دفاع مقدس تمام هویت ملی و دینی ما است

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: خاطرات جنگ را نباید از یاد ببریم چرا که تمام هویت ملی و دینی ماست و باید به دشمنان بفهمانیم که گنج های کشور را فراموش نمی کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مریم مجتهد زاده عصر روز گذشته (13مرداد) در نشست با اهل قلم و نویسندگان بسیجی استان که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: نویسنده باید خارج از هر نوع مسائل مادی تفکر داشته باشد و محصولی را تولید و به عرصه برساند.
 

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران یک نوآوری بود که برخلاف سایر انقلاب ها به صورت مردمی شکل گرفت و به دور از مدل های شرق و غرب بود زیرا در آن برهه زمانی و قبل از شکل گیری انقلاب ما، اکثر انقلاب ها توسط آمریکا و به هدف تغییر مهره های خودشان شکل می گرفت ولی به حول قوه الهی، همت مردم و رهبری حضرت امام و مقام معظم رهبری انقلاب ما به پیروزی رسید.
 

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس اضافه کرد: اسلام گرایی نوین بیانگر الگوی کاملی از زن در کنار نقش مادر است که به حفظ سنگرهای اجتماعی و سنگر خانواده پرداخته و در همه عرصه ها حضور دارد و ما نمونه برجسته زن را در وجود حضرت زینب (س) و حضرت زهرا(س) می بینیم.
 

وی عنوان کرد: ما در طول این سال ها نقش حمایتی زنان در دفاع مقدس را شاهد بودیم به گونه ای که خلا ناشی از حضور مردان را پر کردند و منجر به موفقیت انقلاب شدند و این امنیت موجود در جامعه امروز به برکت پشتیبانی و وجود زنان بوده و خواهد بود. مجتهد زاده افزود: این مهم مسئولیتی را به عهده شما صاحبان قلم گذاشته است و جوانان ما باید بدانند چه حادثه ای در یک مقطعی از تاریخ ما رخ داده است؛ خاطرات جنگ را نباید از یاد ببریم چرا که تمام هویت ملی و دینی ماست و باید از غفلت بیدار شده و به دشمنان بفهمانیم که نه تنها گنج های کشور را فراموش نمی کنیم بلکه در صدد زنده نگه داشتن مستمر آن ها خواهیم بود.
 

وی اعلام کرد: استان قزوین دارای حدود 3 هزار شهید است و خاطرات و داستان های این شهدا باید توسط شما اهالی قلم از سینه مادران این شهدا که مخزن الاسرار این گنج ها هستند، استخراج شود تا این داستان های جنگ به نحو شایسته برای آیندگان نقل شود.
 

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس توضیح داد: همه ابعاد شخصیت شهدا متمایز و ممتاز است که اگر ما به نگارش آنها بپردازیم بهترین الهام و الگو برای جوانان ماست، سلوک آنها با خانواده هایشان و همسرشان در کسب رزق حلالی که داشتند در نشست و برخواستشان، صله رحم و سیر عبودیت شان الگو و سرمشق است و نویسندگان باید زندگی این بزرگان را به نگارش در آورند.
 

وی گفت: ما در حال حاضر از این قبیل کارهای فرا تحلیلی انجام می دهیم و در اختار نسل جوان قرار می دهیم و معاصرسازی می کنیم به گونه ای که می توان گفت مدل های ما بهترین الگوها بوده و خانواده های اینها اسوه های صبر، ایثار و مقاومت هستند.
 

مجتهدزاده گفت: خوشبختانه در حال حاضر حمایت های خوبی در این زمینه می شود اما شما نویسندگان ابتدا باید سوژه یابی کنید و با ارائه طرح کامل و برآورد هزینه این کارها را انجام دهید و ما نیز هر موضوعی که مربوط به زنان باشد را حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.
 

وی اظهار کرد: ما اگر مشاهده کنیم این آثار منجر به ایجاد و شکل گیری هویت فرد و افراد جامعه می شود و فرهنگ ساز باشد حمایت و پیگیری خواهیم کرد.
 

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس خاطر نشان کرد: من امیدوارم با پیگیری و برنامه ریزی منسجم شما اهالی قلم بتوان به صورت ماهانه این محافل را برگزار کرد و موضوعات بررسی شود و به خصوص با توجه به کهولت سن مادران بزرگوار شهدا امید می رود این اقدامات که به عنوان باقیات والصالحات هم به حساب می آید هر چه زودتر و با تلاش مضاعف شما هنر دوستان انجام گیرد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 390701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha