به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، یونس رنجکش، سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان در نشست آسیب شناسی طرح سالم سازی سواحل گیلان که امروز (11 مرداد ) با حضور فرمانداران شهرستان های گیلان در اتاق کار معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان برگزارشد، اظهار کرد: 99 درصد از وقایع غرق شدگی ها در گیلان ناشی از بی احتیاطی مسافران است چرا که نقاط حادثه خیز مشخص شده که متاسفانه مسافران به این مقوله توجهی ندارند.
وی با بیان اینکه از ابتدای تابستان تاکنون پنج میلیون مسافر از طرح های ساحلی استان استفاده کرده اند، گفت: دستگاه های ذیربط اجرایی استان باید در زمینه اوقات فراغت مسافران برنامه ریزی کرده و اگر با مشکلی مواجه هستند به استانداری انعکاس دهند.
رنجکش اذعان کرد: با برنامه ریزی برای اوقات فراغت گردشگران می توان توجه آنان را به جشنواره ها، مسابقات بومی محلی و ورزش های بومی محلی جلب کرد تا کمتر به دریا و نقاط حادثه خیز آن متمرکز شوند.
تماس بیش از دو هزار گردشگر با ندای امداد
علی رضا خصوصی مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز در این نشست اظهار کرد: از روز دوشنبه هفته گذشته تا آخر تعطیلات عید فطر ندای امداد به تماس دو هزار و 450 گردشگر پاسخگو بوده است.
وی گفت : در این مدت نیز 61 مورد آمبولانس به مناطق حادثه خیز اعزام شدند.
این مقام مسئول افزود: 300 پایگاه هلال احمر با بیش از 470 امداد گر در فصل تابستان در گیلان فعالیت می کنند.
خصوصی در ادامه تصریح کرد: سیل عظیم گردشگر در چند روز اخیر بی سابقه بوده، تا به حدی که امکانات گیلان جواب گو نبود و 8 خودرو از تهران و استان های همجوار به گیلان اعزام شد.
افزایش 65 درصد اقامت گردشگران در شهرستان رودسر
جانبازی، فرماندار رودسر نیز اظهار کرد : شهرستان رودسر دارای 45 کیلومتر نوار ساحلی است که به سه قسمت کلاچای، رودسر و چابکسر تقسیم می شود.
وی به نقاط حادثه خیز این شهرستان اشاره کرد و گفت : 37 نقطه حادثه خیز در این شهرستان شناسایی شده است که 74 ناجی غریق در فصل تابستان در این نقاط فعالیت می کنند.
این مقام مسئول اعلام کرد: از ابتدای تابستان تاکنون چهار میلیون خودرو وارد شهرستان رودسر شده است و بیش از یک میلیون مسافر در شهرستان رودسر اقامت داشتند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 65 درصد افزایش داشته است.
پایان پیام /
نظر شما