پوشش بیمه ای برای زنان خانه دار در نظر گرفته شده است

مدیرکل تامین اجتماعی استان فارس گفت: با همکاری تعدادی از وزارتخانه ها، ارگان ها و نهادها، پوشش بیمه ای جدید برای اقشار مختلف جامعه همچون زنان خانه دار در نظرگرفته شده است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، مصطفی قمری، مدیرکل تامین اجتماعی استان فارس امروز (25اردیبهشت) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امسال مهمترین هدف صندوق تامین اجتماعی، توسعه تامین اجتماعی الکترونیک است که تا چهار ماه آینده عملیاتی خواهد شد، گفت: با مکانیزه شدن بخشی از فعالیت ها، انتقال سوابق بین شعب و مشاهده سوابق توسط بیمه شدگان در سایت تامین اجتماعی از یک ماه قبل آغاز شده است.
 

وی ادامه داد: نرم افزاری تهیه و در سایت تامین اجتماعی قرار داده شده است که بیمه شده با مراجعه به سایت و وارد کردن کد ملی، شماره بیمه و شماره سریال شناسنامه می تواند سوابق خود را مشاهده کند و برای کارگزینی موسسات، نهادها، شرکت ها و اداره ها پرینت این سوابق قابل استناد است.
 

مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس تاکید کرد: با همکاری تعدادی از وزارتخانه ها، ارگان ها و نهادها، پوشش بیمه ای جدید برای اقشار مختلف جامعه در نظرگرفته شده که از جمله آنها پوشش بیمه ای برای مشاغل کسب و کار خانگی است و این امر با همکاری وزارت کار و امور اجتماعی در حال پیگیری است.
 

قمری اظهار داشت: با انعقاد تفاهم نامه هایی با کمیته امداد و سازمان بهزیستی، بیمه زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این دو نهاد و همچنین کارکنان مراکز توان بخشی تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور، عملیاتی خواهد شد.
 

وی ادامه داد:‌ بر اساس این تفاهم نامه مقرر شده است لیست تاییدیه این افراد توسط کمیته امداد یا سازمان بهزیستی به تامین اجتماعی ارائه شود و هم اکنون موارد مربوط به این تفاهم نامه در ستاد مرکزی و بین نهادهای مربوطه در حال انجام است.
 

مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس افزود: ما منتظر دریافت اطلاعات افرادی هستیم که مورد تایید کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند تا بتوانند از این پوشش بیمه ای با یارانه دولتی استفاده کنند.
 

وی همچنین درباره پرداخت حق بیمه سربازی و ایام حضور در جبهه بیمه شدگان گفت: بیمه شده باید به شعبه مربوطه خودش مراجعه و درخواست محاسبه این حق بیمه را به آن شعبه ارائه دهد.
 

قمری افزود: نحوه محاسبه حق بیمه سربازی یا حضور در جبهه ها، مساوی با متوسط دستمزد مشمول بیمه ماهانه ظرف 24 ماه قبل از تاریخ درخواست، ضربدر هفت درصد ضربدر مدت خدمت سربازی یا ایام حضور در جبهه به ماه خواهد بود که این بیمه در احراز شرایط بازنشستگی و در محاسبه و مبلغ مستمری بازنشستگی فرد موثر است.
 

مدیر کل تامین اجتماعی فارس خاطر نشان کرد: از30 درصد حق بیمه یاد شده، هفت درصد آن برعهده بیمه شده و 23 درصد آن جزو دیون و بدهی های دولت قرار دارد، جانبازان با هر میزان درصد جانبازی از پرداخت هفت درصد حق بیمه در دستگاه های دولتی معاف هستند و فقط درخواست خود را در این زمینه ارائه می دهند.

 

وی با اشاره به اینکه در پایان سال 88 تعداد پرداخت کنندگان حق بیمه در فارس‌ 550 هزار نفر بود که این رقم در پایان سال 89 به 587 هزار نفر افزایش یافت، افزود:‌ در سال 89 با اضافه شدن دو هزار پرونده مستمری به پرونده مستمری بگیران فارس این رقم به 77 هزار پرونده مستمری رسید.

 

قمری اظهار داشت: ‌از این تعداد پرونده ، حدود 47 هزار پرونده مربوط به بازنشستگان،‌ بالغ بر 23 هزارپرونده فوت شدگان و بازماندگان آنها و هفت هزار پرونده متعلق به از کار افتادگی است که در آمار موجود تعداد 78 هزار کارگاه فعال و 29 هزار کارگاه نیمه فعال و فصلی در فارس در حال پرداخت حق بیمه هستند.

 

مدیرکل تامین اجتماعی فارس همچنین گفت:‌ هزینه های تامین اجتماعی فارس در سال 89 شامل تعهدات بلند مدت، کوتاه مدت و درمانی بالغ بر هفت هزار و 500 میلیارد ریال بوده که از این میزان یک هزار و 500 میلیارد ریال فقط در حوزه درمان هزینه شده است.

 

قمری ادامه داد:‌طی سال 89 تامین اجتماعی استان فارس حدود 6 هزار میلیارد ریال درآمد داشته است که بین هزینه ها و درآمدها اختلافی با لغ بر یک هزار و 500 میلیارد ریالی وجود دارد که این اختلاف زنگ خطری است که اگر این روند ادامه یابد بالاخره با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

 

مدیرکل تامین اجتماعی فارس از کسانی که در حوزه صنعت، تولید و خدمات فعالیت دارند در خواست کرد نسبت به پرداخت به موقع حق بیمه های خود اقدام کنند و برآورد ما این است که بیش از یک هزار و 400 میلیارد ریال مطالبات ما بوده که پیگیر وصول این میزان مطالبات برای ارائه خدمات به بیمه شدگان تحت پوشش هستیم.

 

وی همچنین درباره حداقل و حداکثر دستمزدها در سال جاری بیان داشت:‌ حداقل دستمزد امسال روزانه 110 هزار و 100 ریال و حداکثر دستمزد هفت برابر این مبلغ یعنی 770 هزار و 700 ریال تعیین شده است.
 

قمری ضمن اشاره به اینکه با بالا رفتن هزینه ها تعدادی از کارفرمایان نسبت به اخراج کارگران خود اقدام می کنند، ادامه داد: کارفرمایان، صنعت گران و تلاشگران حوزه تولید و خدمات باید بدانند اگر نسبت به اخراج کارگران و کاهش تعداد آنها اقدام کنند از مزایای ماده 80 برنامه پنجم توسعه کشور نمی توانند استفاده کنند.
 

وی افزود:‌ بر اساس ماده 80 برنامه توسعه پنجم هر کارفرمایی نسبت به افزایش کارکنان خود نسبت به سال قبل از برنامه اقدام کند به نسبت هر کارگر می تواند از تخفیفات بیمه ای استفاده کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 38934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha