درخواست مشرکان در قیامت از خداوند چیست؟!

خبرگزاری شبستان: آیت الله سبحانی گفت: روز قیامت همه انسان ها تجسم اعمال را پیش روی خود می بینند و همه این اعمال برای آنها آشکار می شود؛ آنها از این کار شوکه می شوند چون تصور چنین کاری را نمی کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از مرکز خبرحوزه،این مرجع تقلید در درس تفسیر سوره زمر، گفت: خداوند مالک زمین و آسمان است و دارای علم بی نهایت است که به همین جهت همه کائنات تسبیح گوی خداوند هستند.

وی افزود: کسانی که مشرک هستند، در جهنم می گویند که ای کاش ما زمین و آسمان و کل یا نصف جهان را می دادیم و از شر جهنم آزاد می شدیم.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: خداوند این عوض را از آنان قبول نمی کند چون در وهله اول آنان چنین سرمایه ای ندارند و دوم این که این عوض در مقابل رهایی از عذاب جهنم مورد پذیرش نیست.

وی گفت: روز قیامت همه انسان ها تجسم اعمال را پیش روی خود می بینند و همه این اعمال برای آنها آشکار می شود؛ آنها از این کار شوکه می شوند چون تصور چنین کاری را نمی کردند.

 آیت الله سبحانی خاطرنشان کرد: هر عمل انسان سه مرحله وجود دارد؛ نخست وجود مادی در این دنیا، دوم وجود برزخی و سوم وجود اخروی است که هر کدام برای خود یک وجهه و چهره دارند.

این مرجع تقلید یادآورشد: مشرکان و کافران به هیچ عنوان تصور نمی کردند که اعمالشان ضبط شده و در آخرت به آنها نمایانده شود؛ آنها با مشاهده اعمال خود شوکه می شوند؛ آیاتی در قرآن وجود داردکه تجسم اعمال را روایت کرده اند که از آن جمله می توان به سوره توبه اشاره کرد.

وی یادآورشد: خداوند به آنها می گوید که همان چیزی که شما در دنیا آن را به سخره می گرفتید امروز عذاب شما شده و بر شما سیطره پیدا کرده است.

آیت الله سبحانی اظهارکرد: کسانی که با قرآن می جنگند گاهی بیدار می شوند؛ آن زمان وقتی است که آنها بیمار می شوند و یا سوءحالی به آنها دست می دهد؛ آنها در این زمان به فطرت خود باز می گردند و خدا خدا می کنند ولی همین که حالشان بهتر می شود راه قبلی را می روند.

وی گفت: خداوند در این آیات اشاره می کند که این عمل برای امتحان بندگان انجام می دهد؛ ولی امتحان آنان به سبب اتمام حجت و ظهور قابلیت های درونی افراد است.

این مرجع تقلید یادآورشد: در این زمان است که هر کسی قابلیت های درونی خود را بروز می دهد؛ یعنی اگر درون سالمی داشته باشد پس از رهایی از آن مشکل خدا را از یاد نمی برد ولی اگر باطن درستی نداشته باشد بازهم به لجاجت خود ادامه می دهد.

وی گفت: عمربن سعد نیز وقتی خبر شهادت حضرت امام حسین(ع) به دست خودش را در نوجوانی شنید به حضرت می فرمود که من هیچگاه چنین کاری نمی کنم، ولی در آخر این کار را انجام داد چون باطنی درستی نداشت.

پایان پیام/

کد خبر 388990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha