به گزارش خبرگزاری شبستان ،مسعود امیرخانی نویسنده و مدیر پروژه ادبی «روزهای انقلاب»ضمن اعلام خبر پایان تصویرسازی و ویراستاری 15 جلد از این مجموعه 24 جلدی، اظهار کرد: 15 جلد از این اثر به زودی توسط انتشارات سوره مهر به چاپ می رسد.
وی همچنین با اشاره به این که 5 جلد از این کتاب در مرحله تصویرسازی به سر می برد، گفت: 4 جلد دیگر این مجموعه 24 جلدی در دست نگارش است و به زودی نگارش این 4 جلد نیز به پایان می رسد.
امیرخانی با بیان این که مجموعه مستند داستانی «روزهای انقلاب» از 28 مرداد آغاز می شود و 22 بهمن و با واقعه پیروزی انقلاب اسلامی به پایان می رسد، عنوان کرد: تلاش کردیم این مجموعه به طور سراسری و کلی وقایع کشور را پوشش دهد و حوادثی مانند فاجعه سینما رکس آبادان، مسجد کرمان، قیام خونین مردم قم و تبریز و ... را نیز جزو این آثار آورده ایم.
امیرخانی درباره بعضی نویسندگان مرتبط با این پروژه، گفت: «داود امیریان» داستان مربوط به 26 دی ماه سال 57 (فرار شاه) را می نویسد، فاجعه خونین جمعه سیاه (17 شهریور سال 57) توسط «حسین نیری» نوشته می شود، «جواد افهمی» داستان کودتای 28 مرداد سال 32 را در دست دارد، داستان اعلام انقلاب سفید در 19 دی ماه سال 41 نیز توسط «کاوه بهمن» نوشته می شود و همچنین «محمدعلی آقا میرزایی» وقایع روز دانش آموز در 13 آبان سال 57 در قالب داستان خواهد نوشت.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، وی افزود: نویسندگان جوان تر و کمتر شناخته شده نیز در نگارش مجلد های دیگر این اثر ما را یاری می دهند. در مجموع می توان گفت «روزهای انقلاب»به وقایعی همچون «کودتای 28 مرداد سال 1332»، «16 آذر سال 1332»، «تصویب و لغو قانون انجمنهای ایالتی و ولایتی»، «اعلام انقلاب سفید»، «فاجعه هجوم به مدرسه فیضیه»، «دستگیری امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد سال 1342»، «سخنرانی امام خمینی(ره) علیه کاپیتولاسیون»، «تبعید امام (ره) به ترکیه و نجف»، «عکسالعمل مردم پس از انتشار مقاله توهینآمیز درباره امام خمینی(ره) در 17 دی سال 1356»، «قیام خونین قم در 19 دی 1356»، «قیام مردم تبریز در چهلم فاجعه قم»، «قیام مردم یزد در 10 فروردین سال 1357»، «اعلام حکومت نظامی توسط دولت آموزگار در 25 مرداد سال 1357»، «فاجعه سینما رکس آبادان»، «فاجعه خونین جمعه سیاه»، «هجرت امام (ره) از نجف به پاریس»، «فاجعه مسجد کرمان در 24 مهر 1357»، «آزادی زندانیان سیاسی در 8 آبان سال 1357»، «حادثه 13 آبان 1357»، «محرم سال 1357»، «بازگشت امام خمینی(ره) به ایران»، «بیعت نیروی هوایی با امام خمینی(ره)»، «روز پیروزی انقلاب اسلامی»، «فرار شاه» و حوادث مربوط به مبارزات و مرگ مشکوک چهرههایی مانند غلامرضا تختی می پردازد.
این نویسنده با بیان این که مجموعه "روزهای انقلاب" با آثار تاریخ شفاهی و مستند متفاوت است، اظهار کرد: در این آثار نویسندگان با بهره جستن از اسناد و روایاتی که از وقایع وجود دارد، این سندها را به زبان داستانی و در قالبی که مورد پسند و توجه مخاطب نوجوان قرار بگیرد در می آورند. البته داستانی بودن این آثار باعث نمی شود که سندیت آن زیر سوال برود و نویسندگان به مستند بودن آثارشان نیز توجه می کنند.
پایان پیام/
نظر شما