حضور هدفمند مانکن های سیار در خیابان های تهران

خبرگزاری شبستان:چاوشی گفت:درساعت مشخصی از روز تعدادی از دختران با عنوان مانکن های سیار جهت تبلیغ بدحجابی در خیابان ها از بوتیک ها خارج شده و روانه شهر می شوند.

به گزارش خبرنگار شبستان،سید شهاب‌الدین چاووشی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران امروز در جلسه بررسی مسئله حجاب و عفاف در دستگاه های اجرایی گفت: کارگزاران نظام بر اساس پایبندی بر چهارچوب اعتقادی و دینی گزینش و بکارگیری می شوند و مسئولیت ویژه ای را در فرهنگ عفاف و حجاب و سایر امور فرهنگی جامعه بر عهده دارند.

 

وی با بیان اینکه رعایت هنجارهای اسلامی برای مردم جامعه ضروری است ولی برای مسئولان و مدیران ضروری تر است، اظهار کرد: هرگونه ضعف، قصور و کوتاهی در حوزه عفاف و حجاب و مسایل فرهنگی متوجه مسئولان و مدیران دستگاه ها می شود.

 

وی ادامه داد: وقتی مدیران و مسئولان در پست خود بکارگیری می شوند در عملکرد آنها مشکلات و مسایلی بروز می کند که باید دلیل قصور و کوتاهی آنها مورد بررسی و علت آن مشخص شود، هرچند عوامل گوناگونی در این زمینه وجود دارد و همه موارد در دست خود انسان نیست.

 

چاووشی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت حجاب در جامعه نسبت به سال گذشته بدتر نشده است، تصریح کرد: فضای فرهنگی ما تحت هجوم شبکه های ماهواره مختلفی قرار دارد که سعی در تغییرات مسایل فرهنگی ما دارند بنابراین طبیعی است  که بیگانگان با برنامه های خود اهدافی را دنبال می کنند و ما نیز باید دنبال اهداف دینی خود باشیم و تا جایی که مقدور است بتوانیم از هجمه های فرهنگی آنها جلوگیری کنیم.

 

وی با بیان اینکه دستگاه های فرهنگی ما باید پاسخگوی این ناهنجاری ها در جامعه باشند، افزود: ناهنجاری ها باید در جامعه تعریف شوند و ببینیم جایگاه عفاف و حجاب در این ناهنجاری ها در کجا قرار دارد، عفاف باید برای کل جامعه باشد و مربوط به گروه خاصی نیست. در مورد عفاف و حجاب بحث هایی وجود دارد که ما به آنها کاری نداریم بلکه ملاک ما موارد قانونی است.

 

وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در سال 91 در خراسان جنوبی در مورد بدحجابان خاطرنشان کرد: نقص افراد بدحجاب در ظاهر آنها است اما نقص ما در باطن ما می باشد بنابراین نباید ملاک بدحجابی یا بی عفتی را با ظاهر افراد قضاوت کنیم.

 

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در ادامه تصریح کرد: بعضی از افراد مسئله حجاب در جامعه را بهانه ای برای کوبیدن دولت تدبیر و امید قرار دادند که این کار درستی نیست. ما از نظر حجاب در وضعیت بدی قرار داریم. نمی گوییم وضع حجاب خوب است ولی دلواپسانی که اکنون دلواپس بدحجابی جامعه شده اند چرا در سالهای گذشته این قدر دلواپس حجاب جامعه نبودند و یکباره دلواپس شدند، این جای سوال است.

 

وی با بیان اینکه بدحجابی تا حدودی عرفی شده و این امر نیازمند به فرهنگسازی است، خاطرنشان کرد: به قول مقام معظم رهبری وضعیت بدحجابی در جامعه یک مقوله نرم‌ افزاری است.

 

وی با بیان اینکه تمرکز بر روی یک ناهنجاری کار درستی نیست بلکه مسایل و آسیب های اجتماعی دیگری هستند که آنها را نیز باید مورد توجه قرار دهیم، تصریح کرد: ما باید به آن اندازه ای که به بدحجابی حساس می شویم  به ناکارآمدی برخی ادارات هم حساس شویم و همچنین در کنار آن مسایل دیگری مانند اعتیاد و فقر را هم مورد توجه قرار دهیم که مسایل و مشکلات فراوانی را در جامعه به وجود آوردند.

 

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه یک کار همگانی است، افزود: رفتار یک امام جمعه در پشت تریبون، برنامه های صدا و سیما و شبکه های ماهواره ای بر فرهنگ عمومی تاثیرگذار هستند، ما نمی توانیم از آنها غافل شویم ،بنابراین برای همه ناهنجاری ها از جمله مساله حجاب باید برنامه ریزی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه حجابی که از عفاف برنخیزد حجاب نیست، تصریح کرد: حجاب یک نماد است و عفاف اساس سلامت و پاکیزگی اخلاقی در جامعه اسلامی ماست.

 

وی ادامه داد: بر اساس پژوهش های صورت گرفته قصد همه بدحجابان تعرض به مقدسات اسلامی نیست و اینکه ما بدحجابی را مساوی با لاابالی گری بدانیم، درست نیست.

 

وی ادامه داد: ما چادر را به عنوان یک حجاب اسلامی قبول داریم و بسیاری از فقها هم بر این امر معتقدند و این درست نیست که بگوییم آنهایی که چادری نیستند پس بی دین هستند.

 

چاووشی افزود: افراد بدحجاب از موضع مخالفت دین و دینداری وارد نمی شوند از اینکه ما موارد مربوط به حجاب را ترویج می دهیم مخالفت می کنند که اینها را نباید اشتباه بگیریم.

 

وی گفت: فلسفه وجودی دستگاه های اجرایی ارایه خدمت به مردم است اگر در مسیر خدمت دستگاه ها، خللی وجود داشته باشد همه آنها متوجه خود مسئولان و مدیران است.

 

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران بر لزوم تشویق زنان خوش حجاب در ادارات تاکید کرد و افزود: در چنین صورتی بدحجابان ادارات خود را اصلاح می کنند.

 

چاووشی با اشاره به اظهار یکی از میهمانان مبنی بر فعالیت ضعیف دولت یازدهم در حوزه های فرهنگی خاطرنشان کرد: شرایط کشور به لحاظ اقتصادی و معیشتی شرایط نامناسبی است و بسیاری از فعالیت های دولت تدبیر و امید به دلیل تحریم هایی که سال های گذشته بر کشور تحمیل شده است بیشتر معطوف به رفع مسایل اقتصادی بوده و دلیل بر بی توجهی به حوزه فرهنگی و اجتماعی نیست چون تا زمانی که ما معیشت جمعیت را سروسامان ندهیم لفظ فرهنگی معنا پیدا نمی کند.

 

وی با اشاره به حضور مانکن های سیار در خیابان ها تصریح کرد: در ساعت مشخصی از روز ،تعدادی از دختران با عنوان مانکن های سیار جهت تبلیغ بدحجابی در خیابان ها از بوتیک ها خارج  شده  و روانه شهر می شوند .

  

وی با بیان اینکه بدحجابی پدیده خاص کشور ایران است، خاطرنشان کرد: ما باید ریشه هایی را که باعث بدحجابی در جامعه شده اند را بررسی و سپس در راستای درمان آن برآییم. ما می توانیم با در دست داشتن دلایل ، مستندات و جامعه آماری انگیزه ای افراد بدحجاب در جامعه  را بررسی کنیم  چون بعضی مواقع تعمدی در بدحجابی افراد وجود ندارد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 388276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha