شاهنامه پشتوانه زبان فارسی و نمادی از ایستادگی و جاودانگی است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه گفت: شاهنامه پشتوانه زبان فارسی و نمادی از ایستادگی و جاودانگی ملت ایران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حسین محمودی فر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه، شب گذشته ( 25 اردیبهشت) در مراسم بزرگداشت حکیم ابولقاسم فردوسی که با حضور جمعی از علاقه مندان به شعر و ادب فارسی، در سالن اجتماعات بخشداری زرندیه برگزار شد، گفت: دنیا وامدار فرهنگ ایرانی است زیرا در عصر جاهلیت اروپا، ایران در علم و ادب می درخشید و دارای ظرفیت های بالای فرهنگی بود.


رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه، فردوسی را بزرگ ترین شاعر و شاهنامه را ارزنده ترین شاهکار جاودانه زبان، اندیشه و فرهنگ ایران عنوان کرد.


وی ادامه داد: بزرگداشت مفاخر، پاسداشت هویت ایرانی و اسلامی و گرامی داشتن علم و ادب و عالمان این سرزمین، ارج نهادن به مردمان بزرگی است که این انسان های بزرگ را در دامن خود پرورش داده اند.


محمودی فر با بیان اینکه شاهنامه کتاب قصه نیست، فلسفه، اخلاق و غزل است و فردوسی با جمع کردن تمام فنون سخن شاهکاری ماندگار از خود برجای گذاشته است، اظهار داشت: فردوسی با سرودن داستان های ملی و تاریخی، عظمت، غرور و افتخار فراموش شده روزگار سرافرازی را به ایرانیان یادآوری می کند و عشق به ایران و بیزاری از دشمنان را در دل آنان برمی انگیزد.


در ادامه این مراسم مسئول انجمن ادبی زرندیه گفت: شاهنامه کتابی توحیدی و اخلاقی است که با یادآوری خاطره های جمعی قوم ایرانی اثبات کرد که ایرانیان مردمی بودند صاحب تاریخ کهن، فرهنگ و تمدن پیشرفته و این ملت با این فرهیختگی اسلام را پذیرفت.


منصور کیانی، ایرانیان را مردمی دانست که با پذیرش اسلام، از جان و دل به خدمت آن در آمدند و برای اسلام سنگ تمام گذاشتند و اسلام را با زبان فارسی به سوی شرق بردند و در چین و هند و آسیای میانه و حتی خاور دور رواج دادند.


همچنین در پایان این مراسم که با شاهنامه خوانی همراه بود، تعدادی از شعرای شهرستان زرندیه اشعار خود را قرائت کردند.
 

پایان پیام/

کد خبر 38727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha