به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر حیات ممبینی، مشاور استاندار خوزستان ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻭ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﭘﺰﺷﮑﯽ، شب گذشته(25 تیر) در جلسه شورای اداری استان، با بیان اینکه براساس دین اسلام، یک کشور نیازمند فقیه توانا، پزشک حاذق و قاضی عادل است، گفت: سلامت برای جسم، روح، روان و آی کیو است و کشوری که آی کیو داشته باشد برنده است.
وی با بیان اینکه عقل سالم در بدن سالم وجود دارد و بنابراین همه باید این اعتقاد را داشته باشند که هزینه در بهداشت و درمان سرمایه گذاری شود، افزود: مقام معظم رهبری بر حل مشکلات بهداشت و درمان با تامین اجتماعی و اینکه مانع بخش خصوصی نباشیم، تاکید دارند.
وی با بیان اینکه ما در بخش بهداشت و درمان نتوانسته ایم آن طور که باید موفق عمل کنیم، ادامه داد: بهداشت پس از دفاع ملی و بحث کشاورزی در رتبه بعدی قرار دارد و هیچ کشوری در دنیا نمی تواند متعهد ایجاد بهداشت و درمان شود و بودجه ای کمتر از 10 تا 12 درصد برای این حوزه بگذارد.
ﻣﺸﺎﻭﺭ استاندار خوزستان ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ، با بیان اینکه حقیقتا دولت دکتر روحانی در این حوزه به هدف زده است و بهداشت و درمان را از اولویت دهم و یازدهم به اولویت دوم و سوم رساند، اضافه کرد: بودجه بهداشت و درمان به میزان 495 درصد یعنی پنج برابر بودجه گذشته افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه بیش از 200 هزار پزشک و پیراپزشک طی سه دهه اخیر در کشور تربیت شده اند، تصریح کرد: با وجود این تعداد پزشک، اما بیمارستان های استان مشکل بسیار دارند و در این مدت نتوانسته ایم بیمارستان خوب بسازیم و تجهیزات آنها فرسوده شده است.
وی با بیان اینکه ایران در بحث بیمه پایه حرف اول را می زند اما در خصوص بیمه تکمیلی دچار غفلت شده ایم، عنوان کرد: دولت تاکنون هیچ نظارتی بر بیمه های تکمیلی نداشته و قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم نیامده که ببیند بیمه های تکمیلی این همه پول از مردم می گیرند ولی چرا پول خود را به موقع پرداخت نمی کنند.
ممبینی، با بیان اینکه بیمه های تکمیلی باید مطابق قانون عمل کنند و همچنین باید روند بیمارستان سازی در استان فعال شود، اذعان داشت: تمام کارهای حجمی سازمان ها در حال حاضر در دست بازنشستگان است در حالی که این امور باید به جوانان سپرده شود.
علی ترکاشوند، مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان، نیز یاد آور شد: زود خارج شدن افراد از صف بیمه پرداز و بیمه شده و منتقل شدن به صف مستمری بگیران، سازگار با توانمندی های مالی نیست و همین افراد پس از بازنشستگی فرصت های شغلی را اشغال می کنند و جوانان تحصیل کرده جویای کار دچار مشکل می شوند.
وی با بیان اینکه باید از بکارگیری مجدد بازنشستگان در کارخانجات و سازمان ها جلوگیری شود، تاکید کرد: همچنین دستگاه های واگذاری کار باید بدانند که برخی پیمانکاران در تنظیم لیست پرداخت حق بیمه خود، صداقت لازم را ندارند لذا می طلبد دستگاه های نظارتی در تنظیم لیست پرداخت حق بیمه توسط پیمانکاران، نظارت بیشتری داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما