به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، غلامرضا قهرمانی، دبیر جامعه اسلامی مهندسین اسلامی استان همدان، شب گذشته(24 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: جامعه مهندسین اسلامی یک تشکل فنی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و مذهبی است که در سال 66 در راستای تحقق بخشیدن به آرمان های امام خمینی(ره) ایجاد شده است.
وی افزود: این تشکل در راستای تداوم بخشیدن به انقلاب اسلامی ایران و استقرار عدل اسلامی از سال 84 در استان همدان فعال است و همچنین احزاب رابطه بین دولت و مردم هستند تا بتوانند خواسته ها و انتظارات یکدیگر را بازگو و به وظایف اصلی خود عمل کنند.
دبیر جامعه اسلامی مهندسین اسلامی استان همدان، اظهار داشت: هرچه احزاب با دولت در ارتباط نزدیکتری باشند، کشور با مشکلات و تنشهای کمتری روبه رو خواهد شد.
قهرمانی با بیان اینکه نباید منافع ملی را فدای منافع احزاب کنیم، خاطرنشان کرد: این در حالیست که فعالیتهای فرهنگی نظاممند نیست و ما باید برای گسترش فرهنگ اسلامی در کشور، فرهنگ خود را مهندسی کنیم.
وی با بیان اینکه مهندسی فرهنگی موضوعی نیست که در تاریخ دنیا و کشور اتفاق نیفتاده باشد، گفت: هر زمان فرهنگ جامعهای عوض شود، قطعا در آن کار فرهنگی حسابشدهای صورت میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه برای گسترش فرهنگ اسلامی در کشور باید به مهندسی فرهنگی روی بیاوریم، اظهار کرد: امروز چنین درکی از صحبتهای رهبری وجود ندارد و فعالیتهای فرهنگی ما نظاممند نیست.
قهرمانی اظهار کرد: برگزاری چنین نشستهایی کمک بزرگی است تا احزاب بتوانند انتقادات منطقی و سازنده خود را نسبت به جریانها و مسائل روز جامعه مطرح کنند.
دبیر جامعه اسلامی مهندسین اسلامی استان همدان، با بیان اینکه "انتظارات احزاب و دولت از یکدیگر، متقابل است"، افزود: احزاب، تشکلهای سیاسی و باید انتظارتشان را در چهارچوب قانون تعریف و با توجه به اساسنامه خود حرکت کنند و از افراط و تفریط بپرهیزند.
پایان پیام/
نظر شما