اعتکاف چاشنی بندگی و خودسازی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه اعتکاف قدمی برای ارتقاء بصیرت، پاسخ به شبهات و نهادینه کردن معرفت دینی است، گفت: اعتکاف چاشنی بندگی و خودسازی است.

  به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان،حجت‌الاسلام علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان به مناسبت آغاز مراسم معنوی اعتکاف ماه مبارک رمضان گفت: باید دشمن شناسی در زندگی فردی و اجتماعی در اولویت قرار گیرد چراکه دشمن شناسی یکی از ضرورت های امروز حوزه فرهنگ است.

 وی اظهار داشت: امروز باید با استفاده از فرصت مناسبت ها و ظرفیت آن برنامه های فرهنگی و مذهبی را در جامعه، خانواده و اندیشه های فردی واجتماعی افراد نهادینه کنیم چراکه ما را از بسیاری از آسیب های گریبان گیرمصون می دارد.

حجت‌الاسلام دشتکی با بیان اینکه همه باید آن جذابیت ها و تاثیرات مثبت برنامه های فرهنگی دینی در جامعه را تبیین کنند، افزود: توسط این فرآیندها ومناسبت ها جامعه به سوی سعادت مادی و معنوی رهنمون می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان داشت: از باب امر به معروف و نهی از منکرهمه ما تکلیف و مسئولیت داریم که عوامل سعادت را در جامعه نهادینه کنیم.

حجت‌الاسلام دشتکی با بیان اینکه اگربخواهیم سعادت وخوشبختی مادی ومعنوی در جامعه تضمین شود باید به این نکته توجه داشته باشیم،افزود: این امرمی طلبد که ما در راستای آن زیر شاخه ها یا عواملی که ما را به سلامت معنوی نزدیک می‌کنند تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه بحث خودشناسی،خودسازی وخداشناسی از جمله بحث ها است،بیان داشت:این سه مقوله ازعوامل موثر فرآیند سلامت معنوی هستندواگربخواهیم این سه عامل تحقق پیدا کنند باید برنامه ریزی لازم را داشته باشیم و بهترین برنامه برای این امر بحث عبادت و برنامه های عبادی است.

حجت‌الاسلام دشتکی با بیان اینکه در بین برنامه های عبادی بحث دعا و راز ونیاز وجود دارد، اضافه کرد:از بین فرایض دینی نماز و روزه بهترین ها هستند واگر کمی دقت کنیم می بینیم که اعتکاف جامع این عبادات است که هم درآن نیایش و هم فرایضی مانند روزه و نماز وجود دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان عنوان داشت:اعتکاف معجون عبادات وچاشنی بندگی و خودسازی است واگربخواهیم جامعه را درمسیرحرکت به سوی سعادت معنوی و درنهایت به سوی اهداف توحیدی که همان سعادت معنوی است رهنمون شویم بایستی ازسیره انبیاء درخصوص مناسبت هایی از جمله اعتکاف نهایت بهره را ببریم و به‌عنوان الگوی موثر و استانداردهای سلامت معنوی آن ایراد و برای جامعه تبیین کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اعتکاف به‌عنوان چاشنی بندگی و خودسازی امروزه یکی از ضرورت های حوزه فرهنگی دینی است، گفت: در بحث اعتکاف ضمن اینکه ارتباط یک ارتباط فردی است باید با توجه به وضعیت کنونی جامعه به وضعیت اجتماعی نیز پرداخته شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 386073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha