به گزارش خبرنگار شبستان، رضوی، معاون توسعه روستایی استان تهران امروز در حاشیه جلسه بررسی راهکارهای اجرایی اقتصادیکردن فعالیتها و توسعه همهجانبه در روستاها گفت: طبق تصمیمات صورتگرفته مقرر شد زمینهای کشاورزی روستاییان به غیر از تولید به چیز دیگری تبدیل نشوند.
وی اظهار کرد: متأسفانه در شمال شهر تهران زمینهای کشاورزی وجود دارند که به جای تبدیل به تولید، تبدیل به مکانها و مسکنهای خوشگذران در ایام مختلفی از سال برای افراد خاصی شده است.
وی ادامه داد: این گروه منفعتطلبان و راحتطلبانی هستند که باید مسئولان به شدت با آنها برخورد کنند.
رضوی تصریح کرد: ما نباید به روستاهایی که مقر تولید و پایگاه تولید مقاومتی هستند، اجازه دهیم از یک پایگاه ضعیف اقتصادی برخوردار باشند و یا مرکز تولیدشان به مرکز مصرف و بیهودگی مبدل شود.
معاون توسعه روستایی استان تهران در ادامه خاطرنشان کرد: از این رو تصمیم گرفته شد با استقبال و مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی در روستاها از اینگونه موارد جلوگیری شود.
وی با اشاره به سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیان سیاستهای اقتصاد مقاومتی به چند نکته توجه کردند. یکی اینکه زمینه فرصت مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی فراهم شود، دیگر اینکه زمینه اقتصاد مقاومتی که تولید نیازهای اصلی، مهم و استراتژی کشور هستند، فراهم شود که این مهم نیز در روستاها وجود دارد.
رضوی از اختصاص وام کارمزد 4 درصدی به روستاییان خبر داد و گفت: طبق تصمیمات صورتگرفته مقرر شد در صورتی که روستاییان شرکتی تشکیل دهند و آورده خود را به صورت سالانه و ماهانه با مبلغ بیش از 60 هزار تومان پرداخت کنند به اندازه چند برابر محصول خود، وامی با کارمزد 4 درصد دریافت کنند.
وی با بیان اینکه این وام ضمانت ملکی نیاز ندارد بلکه ضمانتنامه آن خود مردم هستند، خاطرنشان کرد: ضمانت این وام همان مشارکت مردم در کار است ،این امر برای نخستین بار در دولت تدبیر و امید انجام شد.
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی، اقتصاد مقاومتی نیز در کشور محقق شود.
معاون توسعه روستایی استان تهران تصریح کرد: متأسفانه در سال 91 بر اساس سیاستهای غلطی که کشور داشت تنها هشت میلیون گندم وارد کشور شد که این امر خلاف بیانات رهبری در سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
پایان پیام/
نظر شما