به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، ایوب رحیمی در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان بیان کرد: دستگاه های اجرایی به روایت گر مسائل و مشکلات اجتماعی و آسیب های اجتماعی در جلسات تبدیل شده اند در حالی که باید برنامه ها و فعالیت های خود را در پیشگیری و مبارزه با آسیب ها و مسائل اجتماعی گزارش کنند.
وی افزود: آمارهای طلاق نشان می دهد که عملکرد دستگاه ها در زمینه پیشگیری از این آسیب اجتماعی تاثیری نداشته است و باید متناسب با علل و عوامل موثر بر طلاق در مناطق و نواحی مختلف برنامه ریزی و فعالیت های پیشگیرانه را اجرا کرد.
معاون سیاسی و امنیتی و فرهنگی و اجتماعی استاندار قزوین اعلام کرد: انتظارات و توقعات نسل جوان در مقاسه با گذشتگان دچار تغییر و تحول شده است و باید متناسب با تغییر و تحولات اجتماعی و فرهنگی نسبت به انجام فعالیت های پیشگیرانه اقدام کرد.
وی با تأکید بر ارزیابی و آسیب شناسی برنامه ها و اقدامات دستگاه های اجرایی تصریح کرد: باید از کارشناسان و صاحب نظران متخصص در حوزه آسیب های اجتماعی استفاده شود و هم افزایی دستگاه های اجرایی باید به طور جدی مورد توجه قرار گرفته و از قابلیت ها و توانمندی های یکدیگر در پیشگیری و کنترل آسیب ها بهره برداری شود.
رحیمی درخصوص روند رو به رشد نرخ طلاق در استان افزود: آمارها نشان می دهد که روند طلاق در استان رو به افزایش بوده و این روند از سال 78 تاکنون سیر صعودی داشته است و چنانچه عزم و برنامه جدی برای پیشگیری از این معضل وجود نداشته باشد شاهد وضعیت به مراتب بدتری خواهیم بود.
وی گفت: آمارها نشان می دهد طول مدیریت زندگی مشترک 14 درصد از مطلقه ها در قزوین کمتر از یک سال است و 50 درصد طلاق ها در پنج سال اول زندگی مشترک حادث می شود.
گفتنی است در ابتدای این جلسه گزارشی از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه های اجرایی درخصوص پیشگیری از واقعه طلاق ارائه شد.
پایان پیام/
نظر شما