به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، مهشید منزوی با اعلام این خبر گفت: آمایش سرزمین، تنظیم کنش متقابل بین عوامل انسانی و عوامل محیطی به منظور ایجاد سازمان سرزمینی مبتنی بر بهرهگیری بهینه از استعدادهای انسانی و محیطی است.
وی افزود: آمایش سرزمین دلالت بر اقداماتی دارد که به طور گسترده توسط بخش عمومی به کار گرفته میشود تا در آینده توزیع فعالیت و سکونتگاهها را در فضا تحت تاثیر قرار دهد.
منزوی خاطرنشان کرد: با اقداماتی که در اجرای طرح آمایش در البرز صورت میگیرد اهداف چشمانداز بلندمدت توسعه استان و مدیریت یکپارچه سرزمینی محقق میشود.
این مسئول با بیان اهداف اجرای طرح آمایش در استان البرز تصریح کرد: افزایش کارآیی و بازدهی اقتصادی، گسترش عدالت اجتماعی، رفع فقر و محرومیت و برقراری تعادل و توازن در برخورداری از سطح معقول توسعه و رفاه در نقاط و مناطق جغرافیایی، ایجاد نظام کاربری اراضی متناسب با اهداف توسعه متعادل و حفظ محیط زیست، ایجاد و تحکیم پیوندهای اقتصادی درون و برون منطقهای و هماهنگسازی تاثیرات فضایی - مکانی سیاستهای بخشی و سیاستهای توسعه مناطق و محورهای خاص از جمله اهداف اجرای این طرح است.
وی افزود: نظارت طرح آمایش که هم اکنون در حال اجرا است از سوی استانداری البرز به معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان واگذار شده است که بر اساس اصول و قواعد علمی، روش کار، صحت اطلاعات و دادههای مورد استفاده در این طرح (مورد استفاده توسط مشاور) بررسی و تایید میشود.
پایان پیام/
نظر شما