قائنات بیشترین و بشرویه کمترین نرخ معلولیت خراسان جنوبی را دارند

خبرگزاری شبستان: معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: بالاترین نرخ معلولیت با 27.3 درصد را مربوط به شهرستان قاینات و کمترین نرخ معلولیت را با 6.06 مربوط به بشرویه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، جمیله رضازاده امروز (21 تیر) در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی اظهار کرد: در حال حاضر 37 مرکز غیر دولتی توانبخشی در سطح هشت شهرستان خدمات ارائه می‌کنند.

 

وی افزود: سال گذشته یک هزار و 812 نفر از مراکز غیردولتی و 703 نفر از 25 مرکز روزانه خدمات توانبخشی دریافت کرده‌اند.

 

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: همچنین سال گذشته از 11 مرکز شبانه به تعداد 545 نفر و از 11 مرکز ویزیت در منزل به 447 نفر خدمات ارائه شده است.

 

رضازاده از فعالیت 19 مرکز معلولان ذهنی در استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر در استان پنج مرکز بیماران روانی، 9 مرکز سالمندان؛ سه مرکز معلولان جسمس حرکتی و یک مرکز معلولان کم شنوا و ناشنوا در استان فعال هستند.

 

وی با اشاره به اینکه در چهار گارگاه تولیدی حمایتی به 117 نفر خدمت ارائه می‌شود، یادآور شد: بهزیستی استان به یک هزار و 432 دانش‌آموز معلول و 157 دانشجوی معلول حمایت و به آنها کمک هزینه تحصیل پرداخت می‌کند.

 

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سال گذشته هزار و 20 نفر با حداکثر مبلغ 2 میلیون تومان مورد حمایت‌های درمانی قرار گرفته‌اند.

 

رضازاده بالاترین نرخ معلولیت با 27.3 درصد را مربوط به شهرستان قاینات و کمترین نرخ معلولیت را با 6.06 درصد مربوط به بشرویه اعلام کرد.

 

علی عرب‌نژاد، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: سال گذشته در راستای طرح ایجاد و گسترش مهدهای مناطق محروم سه مهدکودک در استان راه‌اندازی شده است.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته به 153کودک خیابانی خدمت رسانی شده، افزود: در حال حاضر 41 گروه همیار فعال در استان وجود دارد.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی در ارتباط با خدمات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: سال گذشته یک هزار و 8 نفر از خدمات بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر و 684 نفر از خدمات بیمه زنان سرپرست خانوار شهریبهره‌مند شده اند.

 

عرب‌نژاد ادامه داد: همچنین به یک هزار و 140 دانش‌آموز و 185 دانشجو این خانواده‌ها هزینه تحصیل پرداخت شده است.

 

وی در خصوص دفتر امور شبه خانواده حوزه اجتماعی بهزیستی استان بیان کرد: یکی از اهداف مهم این دفتر جلوگیری از ورود فرزندان به مراکز و جلوگیری از نگهداری طولانی مدت آنان در مراکز است که مهم‌ترین راهکار تقویت فعالیت‌های مددکاری مربوط به انتقال کودکان به خانواده جایگزین و بستگان یا خانواده‌های داوطلب صاحب صلاحیت است.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی یادآور شد: سال گذشته 105 کودک امدادبگیر در خانواده جایگزین داده شده‌اند و 230 کودک در مراکز پذیرفته شده‌اند.

 

پایان پیام/

کد خبر 384944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha