حجت الاسلام مجتبی اخوان، قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان امروز "21 تیر" به مناسبت نامگذاری روز عفاف و حجاب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت:"21 تیر" یادآور خاطره تلخ مسجد گوهرشاد مشهد مقدس در سال 1314 است که مزدوران رضا شاه با حمله به مسجد افرادی که برای حجاب و عفاف تحصن کرده بودند را به خاک و خون کشیدند و با حفر خندق هایی دراطراف شهرمشهد، بدن مطهر این شهدا را به صورت دسته جمعی به خاک سپردند و همین امرباعث شده تا این روز در تقویم کشورمان به نام روز حجاب و عفاف نامگذاری شود.
وی ادامه داد: ما باید حافظ خون شهدای حجاب و عفاف باشیم و در رعایت حجاب و عفاف و اجرای امر به معروف در جامعه به وظیفه دینی خود عمل کنیم.
حجت الاسلام اخوان تصریح کرد: بیش از نیمی از جمعیت در هر کشوری را بانوان تشکیل می دهند و ارتقای سطح اخلاقی، فرهنگی و دینی یک جامعه به زنان یک جامعه بستگی دارد چرا که زنان تربیت و اخلاق را در دامان خود پرورش می دهند.
قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: حتی خالق هستی نیز می خواهد انسان را در لباس حجاب و عفاف ببیند و این خود زیباترین دلیل بر اهمیت مقوله حجاب و عفاف است.
وی به برنامه های ستاد حیای امر به معروف و نهی از منکر اصفهان به مناسبت بزرگداشت این روز اشاره داشت و گفت: همایش حجاب و عفاف با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف در تعدادی از شهرستان استان مانند اصفهان، کاشان، نجف آباد و شهرضا برگزار می شود.
حجت الاسلام اخوان، برگزاری مسابقه حجاب و عفاف، برپایی ایستگاه های حجاب با همکاری شهرداری و اوقاف و امور خیریه اصفهان و برگزاری مانور تذکر لسانی در سطح شهرستان اصفهان از دیگر برنامه های ستاد حیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان به مناسبت بزرگداشت روز حجاب و عفاف است.
وی با بیان اهمیت تذکر لسانی در جامعه گفت: تذکر لسانی باید همراه با ادب، دانش و صداقت باشد.
وی افزود: برخورد ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با جرائم، ایجابی است و ترویج و نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف نیازمند کار فرهنگی است.
حجت الاسلام اخوان بیان اینکه شبکه های ماهواره ای بدحجابی، بی حجابی و بی حیایی را به فرزندان ما می آموزند، افزود: هدف ماهواره ها زدودن ریشه دین، غیرت و حیا در جامعه اسلامی است.
وی گفت: حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بـشرى و به ویژه در جوامع اسلامى اسـت.
پایان پیام/
نظر شما