شباهت های حضرت مهدی(عج) و حضرت یوسف(ع)

خبرگزاری شبستان: یکی از اساتید حوزه علمیه با اشاره به نکات تفسیری جزء سیزدهم قرآن کریم به تشریح شباهت های حضرت مهدی(عج) با حضرت یوسف(ع) پرداخت.

حجت الاسلام محمد ابوالقاسمی، حافظ کل قرآن کریم، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به اینکه سوره های یوسف، رعد و ابراهیم در جزء سیزدهم قرآن کریم قرار دارد، ابراز داشت: حضرت مهدی(عج) شباهت های زیادی به حضرت یوسف(ع) دارد، یوسف قرآن بسیار زیبا بود وقتی زنان مصر حضرت را دیدند انگشت دست خود را بریدند و گفتند او بشر نیست، یک فرشته عالی مقام است.


وی افزود: برترین اعمال امت انتظار فرج امام زمان است و پدر حضرت یعقوب نیز سال ها در انتظار دیدن روی حضرت یوسف صبر کرد.


این استاد حوزه علمیه با اشاره به شباهت غیبت حضرت مهدی(عج) و حضرت یوسف(ع) از دیدگان پدر و برادرانش اظهار داشت: غیبت حضرت یوسف به خاطر رذایل اخلاقی برادران بود و علت غیبت طولانی حضرت مهدی نیز ناشایست بودن انسان هایی است که ظرفیت پذیرش حجت خدا را ندارند.


حافظ کل قرآن کریم تاکید کرد: برادران حضرت یوسف توفیق همراهی حضرت یوسف را از دست دادند و بسیاری از امت نیز توفیق دیدن حضرت مهدی(عج) را از دست می دهند.


حجت الاسلام ابوالقاسمی گفت: یوسف پادشاه مصر بود و فاصله آن با پدر و برادرانش 18 روز بود، امام زمان نیز در بین امت است و در روی فرش ها راه می رود اما کسی او را نمی شناسد.


وی ادامه داد: در آیه 58 سوره یوسف می خوانیم برادران یوسف آمدند او آنها را شناخت اما آن ها حضرت را نشناختند، حضرت مهدی نیز وقتی ظهور کنند بسیاری می گویند ما او را زیاد دیده بودیم.


این استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه 92 سوره یوسف اظهار داشت: حضرت یوسف برای اهلش دعا و طلب مغفرت کرد، امام زمان نیز فرمودند: ما شما را فراموش نکردیم و از یاد شما غافل نیستیم اگر یاد ما نسبت به شما نبود دشمنان شما را خرد می کردند.


حافظ کل قرآن کریم در ادامه با اشاره به نکات تفسیری سوره رعد عنوان کرد: دربخشی از سوره رعد آمده است: دل به یاد خدا آرام می گیرد.


حجت الاسلام ابوالقاسمی همچنین با اشاره به نکات سوره حضرت ابراهیم(ع) عنوان کرد: هدف غایی پیامبران الهی در این سوره آمده است که همه به دنبال دعوت به توحید بودند.


وی با اشاره به مساله ثمرات توحید در سوره حضرت ابراهیم(ع) تصریح کرد: توحید و خالص بودن برای خدا مثل درخت تنومند و پرثمری است.


پایان پیام/

کد خبر 384508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha