سیاست‌گذاری‌های ایران باید به سمت برآوردن نیازهای جوانان هدایت شود

خبرگزاری شبستان: نماینده صندوق جمعیت ملل متحد در ایران گفت: ایران با توجه به دارابودن جمعیتی جوان باید سیاست‌گذاری خود را به سمت برآوردن نیازهای جوانان سوق دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، هولکی اوز، نماینده صندوق جمعیت ملل متحد ایران در همایش روز جهانی جمعیت که از صبح امروز در وزارت کشور در حال برگزاری است، گفت: صندوق جمعیت ملل متحد همه‌ساله روز جهانی جمعیت را در سراسر جهان جشن می‌گیرد.

 

وی افزود: این روز فرصتی است برای جلب‌نمودن توجه همگانی به یک موضوع خاص و امسال این موضوع "سرمایه‌گذاری روی جوانان" است.

 

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری متمرکز بر روی جوانان و فراهم‌آوردن فرصت‌هایی برای آنان تا دانش و مهارت و انرژی لازم برای داشتن یک زندگی سالم‌تر، بارور و ثمربخش را بدست آورند.

 

نماینده صندوق جمعیت ملل متحد اظهار کرد: در دنیا 1.8 میلیارد جمعیت بین سنین 10 تا 24 سال وجود دارد که یک‌چهارم جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه در سراسر جهان 515 میلیون نوجوان و جوان 15 تا 24 ساله با مبلغی کمتر از 2 دلار در روز زندگی خود را می‌گذرانند، تصریح کرد: علاوه بر این 69 میلیون نوجوان در سنین دبستانی در خارج از مدرسه بسر می‌برند.

 

نماینده صندوق جمعیت ملل متحد در ایران با بیان اینکه اهمیت سرمایه‌گذاری بر نسل جوان نباید مورد غفلت قرار گیرد، اظهار کرد: به‌ویژه در کشوری مانند ایران که حدود 50 درصد جمعیت آن زیر 30 است و جمعیت بین سنین 15 تا 29 سال کشور یک‌سوم کل جمعیت آن را تشکیل می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه جمعیت جوان ایران فرصتی است برای سرعت‌بخشیدن به توسعه اجتماعی- اقتصادی این کشور تصریح کرد: ایران باید با مهارکردن این فرصت جمعیتی که خیل عظیم جمعیت جوان آن در اختیار این کشور قرار داده سیاست‌گذاری خود را به سمت برآوردن نیازهای جوانان از جمله تحصیل، اشتغال، مسکن، سلامت ببرد.

 

وی با بیان اینکه ما با شرکای اجرایی خود جهت تدوین خط مشی کلی جمهوری اسلامی ایران برای جوانان همکاری می‌کنیم، اظهار کرد: اعتقاد دارم کار کردن برای جوانان دولت جمهوری اسلامی ایران را در موقعیت مستحکمی قرار می‌دهد تا تبدیل به الگویی برای دیگر کشورهای منطقه شود.

 

وی با اشاره به سه پیام از سوی صندوق جمعیت بیان کرد: گذار امن، موفقیت‌آمیز و سالم از دوران نوجوانی به دوران بزرگسالی هنگامی میسر می‌شود که خانواده‌ها و جوامع سرمایه‌گذاری خود را بر روی جوانان متمرکز کنند و برای آنان فرصت‌هایی فراهم آورند تا دانش و مهارت و انرژی لازم برای داشتن یک زندگی سالم‌تر، بارور و ثمربخش را بدست آورند.

 

وی افزود: نوجوانان و جوانان در مرکز کلیه بحث‌های توسعه‌ای آینده قرار دارند، سرمایه‌گذاری برای آینده آنان با فراهم‌کردن تحصیل با کیفیت، شغل مناسب و مهارت‌های موثر برای زندگی برای رشد و توسعه آنان، خانواده‌هایشان، جوامع‌شان و کشورشان از کارهای اساسی است.

 

وی با اشاره به سومین پیام اظهار کرد: جوانان هنوز هم در موقعیت‌های بی‌شماری در جریان تصمیم‌‌گیری‌هایی که مستقیما بر زندگی آنها تأثیر می‌گذارد، نادیده گرفته می‌شوند. حدود 76 درصد کشورها گزارش می‌دهند که مکانیسم‌ها و شیوه‌های محکمی بنیان نهاده شده تا در آن نوجوانان بتوانند در اموری که زندگی آنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، مشارکت داشته باشند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 384051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha