به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بوشهر، محمد تقی حسن زاده، نماینده دبیرخانه شورای جوانان کشور، پیش از ظهر امروز (12 تیر)، در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان بوشهربا بیان اینکه کار برای جوانان به برنامهریزی نیاز دارد، گفت: در کشور از سن ۲۵ تا ۲۹ سال به عنوان جوان تلقی میشود و اکنون حدود ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور جوان است.
وی با اشاره به لزوم تفکیک وزارت ورزش و جوانان از یکدیگر افزود: تعاریف و نگرشهای مختلفی در زمینه جوانان وجود دارد ولی با توجه به تنوع و پیچیدگی نیازهای جوانان باید شناخت و آگاهی درستی از این قشر داشته باشیم تا بتوانیم آنان را هدایت کنیم.
حسن زاده با تاکید براینکه مدیران باید از اطلاعات جامع برخوردار باشند بیان کرد: در شرایط کنونی جامعه تنها به اطلاعات کمی صرف که اگر این اطلاعات درست تحلیل نشود تنها منجر به نگرانی و التهاب در جامعه میشوند نیاز ندارد.
وی با تاکید بر این نکته که باید جوان را باور کرد و به آن اهتمام ورزید تصریح کرد: هم اکنون شرایط به گونه ای است که جامعه نسبت به جوان نگرانی همراه با بیاعتمادی دارد این درحالی است که باید جوان را باور کرد و به آن اهتمام شود.
وی با اشاره به منشور تربیتی جوانان گفت: منشور تربیتی میثاقی است که برای برنامهریزی باید از آن استفاده شود این درحالی است که بسیاری از مدیران اصلا از این منشور بی خبرند.
وی اظهار کرد: شاخصهای ساماندهی جوانان نقشه راهی است که دستگاهها میتوانند براساس آن خود را بسنجند و برنامه چشم انداز خود را تنظیم کنند.
حسن زاده گفت: در بحث رشد و پیشرفت همه جانبه جوانان محورهای هویت دینی، ملی و انقلابی ، بسترسازی برای توانمندی جوانان و غنی سازی دوره جوانی، سلامت، شاد زیستن و امید به زندگی مطرح است.
محمد حسن پرآور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری بوشهر هم در این نشست، گفت: برای رسیدگی بهتر و بیشتر به امور جوانان باید این بخش از ورزش جدا شود تا مشکلات به صورت ویژه رسیدگی، برنامه ریزی و اجرایی شود.
وی افزود: بررسی اشتغال، ازدواج، مشکلات آموزشی، معیشت، رفاه، تفریح و سایر موضوعهای مهم در این بخش در ستاد ساماندهی امور جوانان بررسی می شود که باید پس از تصمیم گیری اجرایی شود.
وی با اشاره به این موضوع که جوانان معتقدند اوقات فراغت خود را نزد خانواده بهتر سپری می کنند تاکید کرد: اکنون که فضاهای مجازی، انواع تفریحهای ناسالم جوانان را از منزل دور کرده برای برگرداندن آنان به منزل نیاز به تدابیر ویژه ای است که کاری بس دشوار است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر اضافه کرد: با عزم ملی و مدیریت جهادی، تدبیر، فکر و بررسی چالشها و آسیبها می توان مشکلات جوانان را حل کرد.
حبیب الله زحمت کش، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر نیز گفت: عملکرد ستاد ساماندهی امور جوانان پارسال مناسب نبود و و در 10 شهرستانی که ستاد تشکل شد یک پنجم نشستها در شهرستان جم بود و در برخی از شهرستانها هیچ نشستی برگزار نشد.
وی افزود: اغلب مدیران شهرستانی سابقه ورزشی خوبی دارند ولی بخش جوانان متاسفانه مغفول مانده است.
پایان پیام/
نظر شما