گودرز کریمی فر، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد گفت: جهت توانمند سازی دانش آموزان و خانواده ها در برابر آسیب های اجتماعی، برنامه های آموزشی مختلف در آموزش وپرورش استان در قالب کارگاه های آموزشی به این اقشار ارائه می شود.
وی افزود: همچنین برنامه های تربینی و فرهنگی مدارس استان جهت توانمند سازی دانش آموزان ارتقاء می یابد.
کریمی فر، اظهار داشت: مدرسه به عنوان جایگاهی که وظیفه آموزش وپرورش کودکان و نوجوانان را در ساعاتی از شبانه روز بر عهده دارد، می تواند نقش موثری درجلوگیری از آسیب های اجتماعی داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، عنوان کرد: در راستای یشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه کارکنان و والدین ودانش آموزان طی تفاهم نامه با معاونت تربیت بدنی و سلامت استان با ادارات آموزش و پرورش مناطق و نواحی و تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیش از 10 هزار دانش آموز در کارگاه آموزشی شرکت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: این طرح شامل آموزش مهارت های مراقبت از خود در دوره ی ابتدایی ، طرح آموزش مهارتهای مقابله با آسیب های اجتماعی و اعتیاد در دوره ی اول متوسطه ، طرح مدارس مراقب درکلیه دوره های تحصیلی و طرح مدارس عاری از خطر در دوره ی دوم متوسطه است.
کریمی فر، عنوان کرد: تعداد 9000 نفر از والدین در قالب 45 کارگاه آموزشی با محتوی آموزش سبک های فرزند پروری ، مهارتهای زندگی و پیشگیری اولیه از اعتیاد، توانمند خواهند شد.
وی ابراز داشت: تعداد یک هزار و 440 نفر از کارکنان آموزش و پرورش و مدارس استان نیز در قالب 48 کارگاه آموزشی با محتوی ارتباط موثر با دانش آموزان ، شناخت عوامل محافظ و خطر و پیشگیری اولیه از اعتیاد آموزش داده می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، اظهار کرد: تعداد4 هزار و 880 بسته آموزشی نیز ویژه والدین در قالب کتابچه « آنچه والدین باید بدانند »، بروشور ، لوح فشرده و 1500 بسته آموزشی ویژه کارکنان آموزش و پرورش استان تهیه شده که در کارگاه های آموزشی توزیع می شود.
پایان پیام/
نظر شما