توبه؛ آفت آلودگی های باطنی انسان است

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه پروردگار برای نجات انسان از خواسته های دنیوی و نفسانی باب توبه و استغفار را به روی بندگان خویش باز کرده است، گفت: توبه، آفت آلودگی های باطنی انسان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی اراکی، استاد حوزه و دانشگاه  صبح امروز(12 تیر) در ویژه برنامه سخنرانی و بیان معارف دینی که در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم رضوی برگزار شد، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان بهترین و مناسب ترین فرصت برای توبه و ترک گناه است.

 

حجت الاسلام حسینی اراکی با اشاره به اینکه با توجه به معنای لغوی و تفاسیر؛ مراد از توبه نصوح توبه ای کامل و واقعی است و چنان است که راهی برای بازگشت به گناه در انسان باقی نمی گذارد، گفت: ترک گناه توفیق خاصی را می طلبد که خداوند در ماه مبارک رمضان به انسان‌ عطا کرده است چرا که در این ماه پر از برکات و معنویات تمامی خصوصیات ظلمانی مانند هوای نفس، شهوات و شیطان در غل و زنجیر است.


وی اظهار داشت: اطاعت از دستورالعمل خداوند در خصوص خودسازی، یاد خدا، تقوا، محاسبه و دوری از شیطان برای رسیدن به رشد و سعادت مهمترین راه نجات انسان از انحراف های دنیوی است.


حجت الاسلام حسینی اراکی افزود: انسان در زندگی و دنیای مادی با دشمنانی همچون جهالت، شهوات و مادی پرستی سر و کار دارد و اگر انسان از راهکارهای دینی غفلت کند بنده خواسته های نفسانی خود می شود و راه گناه را با این خواسته ها برای خودش باز می کند.


استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه توبه، آفت آلودگی های باطنی انسان است، ادامه داد: پروردگار برای نجات انسان از خواسته های دنیوی و نفسانی باب توبه و استغفار را به روی بندگان خویش باز کرده است و آنها را به پشیمانی دعوت می کند تا بنده باری دیگر با امید به لطف و رحمت بیکران الهی، بار دیگر برای تعالی روح خویش تلاش کند.

 

وی افزود: توبه امری است که باید فوری انجام شود چرا که هنگامی که گناهی از انسان صادر شد و آثار آن در قلب انسان ماندگار شود محو آن دشوار یا غیر ممکن می شود پس پشیمانی و توبه برای انسان ضروری است.

حجت الاسلام حسینی اراکی گفت: شیطان به عنوان دشمن همیشگی و قسم خورده انسان لحظه ای از برنامه ریزی برای گمراهی انسان دست بر نمی دارد بنابراین مبارزه و فراگرفتن راههای در امان ماندن از شر شیطان باید همواره مورد توجه انسان باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 382102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha