به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازمشهد، رمضانعلی شورابی، مدیر برنامهریزی و نظارت برخدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد ظهر امروز(10تیر) در نشستی خبری و در جمع خبرنگاران، با اشاره به حاشیه نشینی یک میلیونی در کلانشهر مشهد، اظهار داشت: فعالیت پشه ناقل بیماری سالک با آغاز فصل تابستان و گرم شدن هوا در شهر مشهد افزایش پیدا میکند که ضروری است برنامه ریزی گسترده ای در این خصوص انجام گیرد.
وی با بیان اینکه ریشه کن کردن بیماری سالک در شهر امکانپذیر نیست، افزود: پیشگیری از شیوع این بیماری و جلوگیری از ایجاد شرایط رشد پشه ناقل آن، از اهم برنامههای در دستور کار مدیریت شهری مشهد است.
شورابی اضافه کرد: با اینکه شهرداری متولی بهداشت شهر نیست و این امر وظیفه دانشگاه علوم پزشکی است اما از آنجا که وجود مشکل در بهداشت عمومی شهر به شهرداری ضربه وارد میکند و در کنار آن اعتقاد داریم شهر سالم در گرو شهروند سالم است، مدیریت شهری به این موضوع نیز ورود پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: شهرداری مشهد به طور خاص برای جلوگیری از شیوع بیماری سالک در سال جاری بالغ بر یک میلیارد و 280 میلیون ریال اعتبار اختصاص داده که در بین مناطق شهرداری مشهد توزیع شده است.
مدیر برنامهریزی و نظارت بر خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد ادامه داد: از سال 86 که اقدامات اجرایی برای جلوگیری از شیوع این بیماری به صورت جدی در شهر مشهد آغاز شد، 313 کانون سالک و نقاط مستعد شیوع این بیماری در شهرستان مشهد شناسایی شده بود که این تعداد با انجام اقدامات پیشگیرانه در حال حاضر به 23 نقطه رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از علل شیوع بیماری سالک عدم نماسازی ساختمانها است که در این حوزه در دو ماهه ابتدایی سال جاری براساس مصوبه قاونونی مبنی بر صدور پایانکار در صورت نماسازی ساختمان، 135 مورد اخطار برای نماسازی صادر شده است.
مدیر برنامهریزی و نظارت بر خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد در پایان تاکید کرد: نصب توری در پنجرهها و ممانعت از خروج فرزندان در هنگام غروب که اوج فعالیت پشه ناقل است دو نکته مهم میباشد که شهروندان باید به آن توجه کنند.
پایان پیام/
نظر شما