به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، پیرحسین کولیوند شامگاه(9 تیر) در گفتگو با خبرنگاران تقویت پایگاه های امداد هوایی در استانها را از اهداف این سازمان بیان کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی امسال پنج هزار میلیارد ریال برای تقویت ناوگان هوایی مصوب کرده است.
وی با بیان اینکه این جمعیت نگاه ویژه ای به تقویت استانهای کشور به بالگرد دارد و در نظر است همه استانها را تجهیز کنیم گفت: باید دید دولت از این رقم چقدر تخصیص می دهد تا بر اساس آن برنامه ریزی و اقدام شود.
کولیوند گفت: جمعیت هلال احمر ایران همواره در حوادث رخ داده در دیگر کشورها پیش قدم بوده و خدمات مورد نیاز را ارائه کرده است.
وی، به توان افزایی و علمی بودن امدادگران تاکید کرد و گفت: امدادگران باید با فراگیری مهارت های لازم در سه محور آمادگی، پیگیری و پاسخگویی به بهترین نحو عمل کنند.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اظهار کرد: تلاش می شود تا موقعیت اجتماعی و معنوی امدادگران در جامعه تثبیت شود بدین منظور در کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی صحبت هایی در مورد جانبازان و شهدای امدادگر انجام گرفته است.
وی اظهار کرد: سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر قصد دارد پایگاههای امداد و نجات کشور را به ویژه در مناطق مرزی تقویت کند.
وی افزود: این تقویت از طریق افزایش و ارتقای تجهیزات و امکانات پایگاهها صورت میگیرد.
کولیوند ادامه داد: این سازمان بنا دارد افراد زیادی را در خصوص آموزشهای تخصصی به مجموعه اضافه کند که این آموزشها در حوزههای دریایی، زمینی، کوهستان، حوادث غیرمترقبه و همچنین آسیبهایی است .
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همکاری نهاد متبوع خود را با دستگاههای امنیتی مانند نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در مرزها بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: هر کدام از دو طرف این تعامل، با امضای این تفاهمنامهها و تعریف همکاریهایی، در زمینه افزایش ایمنی تلاش میکنند.
کولیوند کاهش دوره خدمت سربازی امدادگران، شرایط سختی کار و توان افزایی را از دیگر موضوعات مهم و در دست بررسی خواند و گفت: تقویت ناوگان امداد هوایی نیز از موضوعات مهم است که در صورت تخصیص اعتبار مورد نیاز تعدادی بالگرد برای هر استان یک مورد خریداری می شود.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: بایستی فرهنگ امداد و نجات در جامعه نهادینه شود در واقع به هر خانواده با نگاه یک امدادگر نگریسته شود تا جامعه جمعیت هلال احمر گسترش یابد.
وی با اشاره به اینکه سمنان با توجه به قرار گرفتن در مسیر مشهد مقدس و ارتباط با هشت استان کشور نیازمند ایجاد این پایگاه است ادامه داد: سمنان در برف و کولاک سال گذشته شمال و نیز امداد رسانی نوروزی در محور تهران - مشهد شایستگی های خود را نشان داده است نیازمند ایجاد این پایگاه است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: سازمان امداد و نجات پیشانی و عصاره اصلی جمعیت هلال احمر است که در مواقع بحران و بروز سوانح که افراد دچار آسیب و مشکل میشوند، به کمک آنها میشتابد.
وی ادامه داد: بیشتر این کارکنان امدادگر داوطلب هستند که در سطوح مختلف آموزش دیده و فعالیت میکنند.
در ادامه مراحل اجرایی ساخت پایگاه امدادی و امداد هوایی استان سمنان با حضور رییس سازمان امداد و نجات کشور بررسی شد.
این پایگاه از سال 89 در زمینی به مساحت 10 هکتار در کیلومتر 12 محور سمنان - تهران با تعریف فضاهایی نظیر انبارهای امدادی، آشیانه بالگرد و پد فرود بالگرد و فضاهای جانبی در دست ایجاد است.
مراحل اجرایی شامل دیوارکشی و محصور کردن زمین، احداث نگهبانی، احداث دو فونداسیون سوله انبارها و اجرای و بخشی از محوطه سازی تاکنون با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال انجام شده است.
پیگیری ها برای تامین 20 میلیارد ریال اعتبار احداث آشیانه بالگرد در دست انجام و تخصیص است و نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی نیز در این خصوص پیگیری هایی داشته است.
رییس سازمان امداد و نجات کشور همچنین روند اجرایی انبار امدادی پایگاه چشمه علی با زیربنای 120 متر مربع در سایت پایگاه جاده ای چشمه علی با اعتبار 690 میلیون را بررسی کرد.
پایان پیام/
نظر شما