به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، استاد مجید معارف، استاد تمام دانشگاه تهران در نشست هم اندیشی و تجلیل از اساتید قرآنی دانشگاهها در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ، با بررسی قرآن در دانشگاه از دیروز تا امروز اظهار داشت: قرآن تا قبل از انقلاب ، در دانشگاه جایگاهی نداشت و کسی تصور نمی کرد که قرآن روزی در دانشگاهها به عنوان موضوع پژوهشی مورد مطالعه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب تنها یک رشته «فرهنگ عربی و فرهنگ قرآنی» در دانشگاه ها تدریس می شد، تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی، رشته علوم قرآنی و حدیث در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا مصوب شد و ابتدا در دانشگاههای تهران و تربیت مدرس راه اندازی شد و پس از آن در سایر دانشگاه ها توسعه یافت و امروز کمتر دانشگاهی است که در این زمینه فعالیت نداشته نباشد.
معارف دستاورد علوم قرآنی را تثبیت و تبیین حقیقت و وضعیت قرآن و کاوش در مفاهیم قرآن با رویکرد نقد شبهات وارد شده به مباحث قرآنی دانست و گفت : دانشگاه ها باید با تعامل جدی با سایر علوم به ویژه در بین علوم انسانی و پس از آن در بین علوم پایه و تجربی برقرار کنند و به مباحث قرآنی به صورت علمی، پژوهشی، کاربردی و میان رشته ای توجه جدی کنند.
این استاد تمام دانشگاه تهران با اشاره به اینکه هم اکنون طلیعه این برقراری ارتباط ها آغاز شده است ، ادامه داد: امروز شاهدیم که قرآن در کنار سایر علوم به عنوان موضوع پژوهش های میان رشته ای مدنظر قرار گرفته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد : رسالت اصلی قرآن از امروز آغاز شده و اساتید قرآنی باید بتوانند برنامه ها و فعالیت های جدیدی را ایجاد کنند.
پایان پیام/.
نظر شما