به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حسین اشرفی، قائم مقام جمعیت هلال احمر استان همدان صبح امروز(5 تیر) در برگزاری دوره آموزشی نقش رسانه در بحران گفت: رسانه ها و بخصوص رسانه های الکترونیکی، با توجه به قابلیت ها و کارکردهایی که دارند، می توانند در جهت حفظ سلامت و بهداشت روان به عنوان یکی از عوامل تسهیل کننده هویّت یابی برای جوانان و نوجوانان کاربرد داشته باشند.
وی افزود: همچنین رسانه ها می توانند زمینه ساز بحران هویّت و بیگانگی افراد از فرهنگ، ارزش ها و باورهای خود شوند.
وی تصریح کرد: رسانه های خودی باید در برابر تلاش رسانه های بیگانه که سعی در یکسان سازی هویّت فرهنگی و تضعیف هویّت ملّی (ایرانی ـ اسلامی) جامعه ما دارند، از هویّت مستقل و جمعی خود پاسداری کنند.
قائم مقام جمعیت هلال احمر استان همدان ابراز داشت: رسانه ها به دلیل توانایی در جهت دهی به افکار عمومی، نقش اساسی در مراحل مختلف بحران ایفا میکند زیرا نقش دوگانه رسانه ها در بحران زایی و بحران زدایی، برجسته است.
اشرفی گفت: رسانه ها ظرفیت و قالب های مختلفی برای مدیریت بحران ها در اختیار دارند؛ خبر ظرفیت و محصول اصلی و پرطرفدار رسانه ها از جمله رادیو و تلویزیون است و نقش بسیار اساسی در مدیریت بحران ها و مراحل مختلف آن ها دارد.
قائم مقام جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان ایکنه رسانه ها جزلاینفک و سطوح جدانشدنی از جامعه هستند، عنوان کرد: نوآوری، ابتکار، آموزش مستمر و تحول در دین از ویژگی های رسانه ها در بحران است.
بدون رسانه نمیتوان بحرانها را به درستی و سهولت مدیریت کرد
محمدرضا عارف، رئیس خانه مطبوعات استان همدان نیز گفت: مدیریت بحران علمی کاربردی است که با تجزیه و تحلیل بحران و جست و جوی ابزار مناسب کوشش دارد از بروز بحران پیشگیری کرده و یا در صورت وقوع از اثرات آن بکاهد.
وی افزود: امروزه نقش رسانهها در مدیریت بحران از اهمیت بسزایی برخوردار است و بدون رسانه نمیتوان بحرانها را به درستی و سهولت مدیریت کرد.
وی با بیان اینکه امروزه در جنگ رسانه ای باید بتوان واقعیت ها را نشان داد و از دروغ پرهیز کرد، گفت: خبرنگاران باید بتوانند اخبار و اطلاعات را کسب و آنالیز و به شکل بهتری منتقل کنند.
عارف، پرداختن به موضوع بحران به دلیل اهمیت و ماهیت پیچیده آن و نیز نگاه جدید به نقش رسانهها در مدیریت و شناساندن کارکرد آنها در مواقع بحران ازمباحث مهمی دانست.
پایان پیام/
نظر شما