به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدتقی آشوبی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز (3تیر ) در این دانشگاه برگزار شد با توجه به تحول جدید در بیمارستانهای گیلان اظهار کرد: طرح تحول در دستور کار علوم پزشکی گیلان قرار داشت که 15 اردیبهشت امسال به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در پرداخت هزینه درمان بیمارانی که به بیمارستانهای دولتی مراجعه میکنند، کمک میکند، اظهارکرد: در گذشته بیماران باید30تا 40 درصد هزینه درمان را پرداخت میکردند که با اجرای این طرح افراد ساکن در شهر 10 درصد و روستا و عشایر پنج درصد از هزینه درمان را پرداخت خواهند کرد.
آشوبی افزود: در این طرح 95 درصد از هزینه درمان را دولت پرداخت میکند.
این مقام مسئول اضافه کرد: در گذشته اگر براثر یک بیماری، بیمار باید 40میلیون تومان بابت درمان پرداخت میکرد، هماکنون با اجرای این طرح حدود چهار میلیون تومان را پرداخت میکند.
وی اذعان کرد: با اجرای طرح تحول در بیمارستانهای گیلان، همه ملزومات مصرفی مانند تهیه دارو و خرید انواع ملزومات پزشکی در خود بیمارستان انجام خواهد شد و بیمار برای انواع سرویس نیاز به خارج از بیمارستان ندارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه اگر فردی بیمه نداشته باشد و به بیمارستان مراجعه کند به محض ورود به بیمارستان از طرف بیمارستان بیمه میشود، تصریح کرد: با اجرای این طرح فضای فیزیکی بیمارستانها بهسازی شده ومانند هتل 3 ستاره ، 4 ستاره و 5 ستاره عمل خواهد کرد.
آشوبی در ادامه از ماندگاری پزشکان متخصص در برخی از شهرستانهای استان خبر داد و گفت: در این طرح، پزشکان متخصص در شهرستانهای تالش، آستارا، ماسال، منجیل ورودبار و رستم آباد ماندگار میشوند.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح تمام مطالبات پزشکان و پرسنل بیمارستانها به روز پرداخت خواهد شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: کاهش هزینههای بیمار، ارتقاء ویزیت، ماندگاری پزشکان، پرداخت به موقع مطالبات و کاهش سزارین و افزایش زایمان طبیعی و زایمان رایگان از جمله اهداف مهم طرح تحول در بیمارستانهای دولتی است.
آشوبی در ادامه با توجه به هفته مواد مخدر افزود: 338 مرکز درمان سوء مصرف در گیلان فعالیت میکنند که از این تعداد 321 مرکز فعال است.
وی تصریح کرد: هم اکنون 39 هزار و 498 بیمار در مراکز ترک اعتیاد گیلان تحت درمان قرار دارند که 328 پزشک و 350 روانشناس در استان به این بیماران خدمات رسانی میکنند.
آشوبی افزود: درکشور پنج هزار پزشک برای درمان ترک اعتیاد در حال فعالیت هستند و همه هدف براین است که به بیماران معتاد کمک کرده و سعی کنیم تا افراد به سوی مواد مخدر گرایش نداشته باشند.
وی اظهار کرد: باید با فرهنگ سازی سعی کنیم تا افراد معتاد که درمان شدند در جامعه پذیرش شوند و این فرهنگ در جامعه جا افتاده نیست، متأسفانه بعد از درمان نیز جامعه پذیرای اینگونه افراد نبوده و رفتار قبل از درمان را با افراد بیمار دارند.
پایان پیام /
نظر شما