حجت الاسلام سیدحسین بهشتینژاد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: اوقات فراغت مقدمه ای برای حرکت در مسیر الهی است و غنی سازی اوقات فراغت می تواند باعث رشد، تعالی و سازندگی جامعه شود.
وی خاطر نشان کرد: بهینه سازی زیر ساخت های فراغتی و توانمند سازی ساختارهای اجرایی و همچنین ایجاد امکانات و برنامه های کارآمد و برقراری روابطی سالم و سازنده می تواند تحولی عظیم در غنی سازی اوقات فراغت ایجاد کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان تاکید کرد: تجهیز و تقویت مراکز فرهنگی و آماده سازی امکان پژوهش در حوزه دین و اخلاق در این مراکز، وسیله اعتلای فکر و معرفت نسل جوان را فراهم می کند.
وی بیان کرد: در غنی سازی اوقات فراغت باید ایجاد نشاط و شادابی، ایجاد زمینه برای حضور موثر نوجوانان در فعالیت های اجتماعی و فعال کردن مساجد، کانون ها و مراکز فرهنگی و مرتبط کردن کودکان و نوجوانان با کانون های مذهبی و گسترش ارتباط آنها با روحانیت مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد.
حجت الاسلام بهشتی نژاد، با تاکید بر لزوم بازنگری شیوه های تبلیغی برای جذب مخاطبان اظهار داشت: تلاش در جهت تغییر افکار، اندیشه ها و منش مخاطبان و تثبیت ارزش های متعالی، امری ضروری و غیرقابل اجتناب است که متولیان امور فرهنگی کشور باید برای رسیدن به آن برنامه ریزی کنند.
وی خاطر نشان کرد: اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی مخصوص کودکان و نوجوانان و رفع اشکالات اعتقادی و پاسخ به شبهات در زمینه دین و دینداری آنها، از فعالیت های اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در طرح غنی سازی اوقات فراغت است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: در رویکرد جدید طرح غنی سازی اوقات فراغت، تبیین چهره حقیقی دین و پیراستن آن از خرافات و بدعت ها با تشکیل 14 هسته فرهنگی جوان مد نظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این اداره کل، 64 هسته فرهنگی جوان و 177 بوستان معرفت کودک و نوجوان دارد، گفت: بیش از سه هزار و 800 شرکت کننده تحت پوشش این برنامه قرار دارند.
پایان پیام/
نظر شما