به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر کرم اله دانش فرد، معاون فرهنگی این واحد دانشگاهی، هدف از اجرای برنامه های معنوی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان را توسعه معنویت، ایجاد آمادگی بیشتر برای استفاده از فرصت های ماه مبارک رمضان و فعالیت های مذهبی و معنوی روزمره انسان دانست و افزود: برنامه های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات ویژه ماه مبارک رمضان، با مشارکت گسترده اعضای هیأت علمی، کارکنان، تشکل ها و کانون های دانشجویی این واحد دانشگاهی، اجرا می شوند.
وی با بیان اینکه محور این برنامه ها نشاط و تعالی جامعه دانشگاهی کشور است، گفت: امید است، با بهره مندی بیشتر از فرصت های معنوی در ماه مبارک، فضای لازم به منظور توجه به ارزش های اسلامی، در واحد علوم و تحقیقات ایجاد شود.
معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات،به جزئیات برنامه های فرهنگی این معاونت اشاره کرد و گفت: برنامه های فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان در چهار محور در دستور کار قرار دارد .
وی محور اول این برنامه ها را شامل برگزاری روزانه نشست های معرفتی با محوریت تفسیر و آموزش قرآن کریم، نهج البلاغه و ادعیه معروف ائمه اطهار (ع) به صورت صبحگاهی در دانشکده ها دانست.
دکتر دانشفرد به محور دوم این برنامه ها اشاره کرد و افزود: با آغاز ماه مبارک رمضان، محفل های انس با قرآن کریم به صورت حضوری از طریق برپایی مراسم جزء خوانی قرآن کریم همه روزه قبل از نماز ظهر وعصر در محل مسجد امام علی (ع) با سبک های مختلف قرائت قرآن و نیز ختم قرآن کریم به صورت غیر حضوری از طریق ایجاد سایت و ثبت نام اینترنتی برگزار می شود.
معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: بخش سوم برنامه های فرهنگی ماه مبارک رمضان به برگزاری مراسم جشن میلاد سبط النبی، امام حسن مجتبی(ع) اشاره کرد و گفت: به مناسبت میلاد امام حسن(ع) و با توجه به محدودیت فضای فیزیکی موجود ، برنامه افطاری ماه مبارک رمضان در دو نوبت مجزا اما در دو شب متوالی، ویژه کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات برگزار می شود.
دکتر دانش فرد به محور چهار این برنامه ها اشاره کرد و گفت: برنامه های احیا شب های قدر طی سه شب 19 ، 21 و 23 ماه مبارک رمضان با قرائت دعای جوشن کبیر، مراسم عزاداری و سرگرفتن قرآن با حضور قاریان، سخنرانان و مداحان مطرح کشور برگزار می شود و شرکت عموم در آن آزاد است.
پایان پیام/
نظر شما