عدم شناخت کافی ازحوادث تاریخی عمده ترین آسیب مجالس عزاداری بانوان است

سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران، عدم شناخت کافی از اسلام و حوادث تاریخی آن را از عمده ترین آسیب مجالس عزاداری بانوان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حسین احمدیان، سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران پیرامون آسیب های مجالس عزاداری بانوان به خبرنگار شبستان گفت: آسیب های موجود در مجالس عزاداری امام حسین (ع) و سایر ائمه اطهار هم مجالس خواهران و هم مجالس برادران را دربرمی گیرد و هیچ تفاوتی ندارد.

 

وی عدم شناخت کافی از اسلام و حوادث تاریخی آن را یکی از مهم ترین و عمده ترین آسیب های مجالس بانوان دانست و اظهار کرد: برخی از بانوان در مجالس عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) به دلیل عدم آگاهی، مسایل و موضوع های تحریف شده ای از تاریخ عنوان می کنند که این مطالب مستند نیستند.

 

حجت الاسلام احمدیان تصریح کرد: در همین راستا بسیاری از سازمان ها و ارگان های مختلف در پی طرح برنامه ها و آموزش های مفید و موثر برای تربیت افرادی هستند که قصد گام برداشتن در مسیر تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی دارند.

 

سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران با بیان این که آموزش بهترین و مهم ترین راه برای رفع آسیب های مجالس بانوان است، اذعان داشت: آموزش، مطالعه کتاب های معتبر تاریخی و اسلامی و وصل شدن به علمای عالم و باتجربه بهترین شیوه برای رفع آسیب های مجالس بانوان و در امان ماندن از  این آسیب هاست.

 

به گفته حجت الاسلام احمدی در صورت عدم آموزش های لازم در این راستا نه تنها مشکل هایی از این قبیل رفع نمی شود بلکه بر آن افزوده هم می شود.

 

وی یادآور شد: پخش صدای مداحی زنان در فضای بیرون از منزل از لحاظ شرعی اشکال دارد زیرا شنیدن صدای بانوان توسط مرد های نامحرم ایجاد شبهه می کند و این امر به طور قطع در دین مبین اسلام مورد قبول نیست.

پایان پیام/
 

کد خبر 3786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha