اعتماد به مردم سرمایه سازمانی/ مدیرخودکامه در تضاد با مدیریت جهادی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: مدیر خودکامه در تضاد با مدیریت جهادی است و یک مدیر جهادی نباید عقده گشایی کند.<BR>

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمدرضا وطنی، مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، امروز (31 خرداد) در جلسه شورای اداری استان افزود: مدیریت جهادی تنها در یک بخش و سازمان نمی گنجد، بلکه در همه زمان ها قابل بحث و تعمیم است.


وی جهاد را در لغت به معنای کوشش و مبارزه و در فقه شیعه به معنای مبارزه با دشمنان و ناکام گذاشتن آن ها بیان کرد و اذعان داشت: مدیریت جهادی علم و هنر بهره وری از منابع به شکل کارآ و موثر در قالب سازماندهی و رهبری مناسب جهت تحقق اهداف سازمانی با تکیه بر ارزش ها است.


وطنی ادامه داد: مدیریت جهادی بی هدف و بی برنامه نیست، بلکه تلاش می کند تا با توجه به بایدها و نبایدها و از طریق تعریف هدف و چگونگی رسیدن، تحقق هدف داشته باشد
 

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: تا زمانی که اعتقاد به موضوع نداشته باشیم و بدان عمل نکنیم، نمی توانیم موفق شویم و به همین جهت باید تلاش کنیم تا با مکتب خود بیشتر آشنا شده و به آموزه های آن عمل کنیم.


وی با بیان اینکه باید همیشه خط شکن و اهل ریسک باشیم، خاطرنشان کرد: از موج ترسیدن ما را عقب می اندازد، به همین دلیل باید تلاش کنیم تا آگاهانه، منطقی و عالمانه موج بسازیم و خودمان را به ساحل نجات برسانیم.


وطنی ضمن تاکید بر باور داشتن مردم، افزود: مردم از مشتریان سازمان ها هستند و لذا اعتماد به مردم سرمایه عظیم سازمانی است که باید در پاسخگویی و حفظ آن ها کوشش کرده و احساس مالکیت در آن ها ایجاد کنیم، زیرا هرگاه افراد احساس مالکیت و تعلق کنند، احساس مسئولیتشان افزایش می یابد.

 

مدیریت جهادی نباید بار باشد بلکه باید یار باشد
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در بیان نکات مدیریتی، افزود: در سازمان اجازه دهیم هر کس آهنگ خودش را بزند و بجای ترسیدن از این موضوع به آن ها هم صدایی را آموزش دهیم تا صدایی خوش به گوش مردم برسانیم.


وی با بیان اینکه به دنبال هیجان و حرکت را به سازمان بیاوریم، تصریح کرد: یک مدیر فعال و کوشا باید به دنبال تغییر باشد زیرا تغییر نشانه رشد و پویایی است.


وطنی با بیان اینکه هنر مدیریت هم صدایی و شنیدن صداهاست، اظهار داشت: نیاز نیست همه مثل مدیر فکر کنند، اما باید همه باهم فکر کنیم و در تصمیمات مشارکت داشته باشیم.


مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: مدیریت ما باید بر اساس مدیریت الهی تنظیم شود و یک مدیریت جهادی نباید بار باشد، بلکه باید یار باشد و در افراد سازمانی خود احساس مسئولیت ایجاد کند و بار مسئولیت را به تنهایی به دوش نکشد.


وی انسجام را از ارکان مدیریت موفق نام برد و افزود: باید وحدت و دوستی را در سازمان و بین واحدها، سازمان ها و مردم با مجموعه حکومت ایجاد کنیم.


مدیرکل آموزش و پرورش گلستان خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که به دنبال محتوا باشیم زیرا یک مدیر باید در کنار تدبیر، دورنگر باشد چون مدیر خودکامه در تضاد با مدیریت جهادی است و یک مدیر جهادی نباید عقده گشایی کند.


پایان پیام/

کد خبر 378361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha