آموزش روخوانی قرآن در دانشگاه، وزارت علوم را از اهداف خود دور می کند

خبرگزاری شبستان: رئیس فراکسیون قران، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی پرداختن وزارت علوم به آموزش روخوانی قرآن در دانشگاه را باعث دورشدن این وزارت از اهداف اصلی خود عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قران، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در همایش تحول آموزش عالی قرآنی که روز گذشته پنجشنبه 29 خرداد ماه در دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار شد حضور پیدا کرد.
وی با اشاره به حدیث ثقلین عنوان کرد: بر اساس حدیث ثقلین قران و عترت همواره با هم هستند و از هم جدا نمی شوند. ما باید ا زمنظر قرآن کریم به همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی خود بینگریم و به عنوان مخاطب این روایت شریف باید ببینیم ما به سهم خود چه اقدامی در گسترش این دو ثقل کردیم.
افتخاری تصریح کرد: رساله ها و مقالات قرآنی اساتید نباید در کتابخانه ها و فقط برای مباحث علمی باقی بماند بلکه باید نیاز و تولید را در نشر بگیریم و کاربردی شدن خروجی های رشته های علوم قرآنی را باید نموداری و ملموس گزارش دهیم. رسالت ذاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه های ما تربیت نیوری متخصص و تولید علم و انجام مطالعات میان رشته ای باید باشد.
وی گفت: ما برای جذب اساتید خود در دانشگاه ها باید ببینیم اساتید جقدر با معنا و پیام آیات قران کریم آشنا هستند نه اینکه یک قرآن جلوی آنها بگذاریم تا روخوانی و روان خوانی آنها را امتحان کنیم. زیرا این اولین قدم در کسیر انس با قرآن است. به عبارت دیگر دغدغه ما به یک سو و دغدغه حضرت رسول اکرم(ص) در سوی دیگر است.
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وقتی وارد مجلس شورای اسلامی شدیم دیدیم که متاسفانه این نگاه بین دولتمردان وجود ندارد و وقتی درباره رسالت سنگین قرآنی آنها متذکر می شدیم گمان می کردند که منظور ما توسعه بحث روخوانی و دوان خوانی قرآنکری د ردانشگاه هاست. در حالی که این وظیفه آموزش و پرورش است و نه وزارت علوم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: آموزش روخوانی و روان خوانی، الفبای یادگیری قران است و باید توسط دستگاه های دیگر پیگیری شود. اگر ما در دانشگاه بخواهیم به این کار اقدام کنیم مانند این است که در دانشگاه به دانشجو قلم بدهیم و بخواهیم به او حروف الفبا را آموزش دهیم.
وی یادآور شد: اساتید و پژوهشگران دینی و قرانی بهترین افراد برای تولید علم و محتوا با رویکرد دینی هستند ولی تاکنون پیش طرحی از طرف جامعه علمی قرانی کشور به دست ما نرسیده است و اگر راهبردهای ما در این عرصه مسند به یک سند قانونی و برنامه ریزی شده نباشد، ما دچار فرصت سوزی می شویم.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 377992

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha