سید محسن واجدی، مسئول پروژه ملی مذهبی فرش بافی عتبات عالیات در منطقه کاشان،صبح امروز(27 خرداد) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: مسعود سلطانی فر، معاون رییس جمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری از کارگاه های فرش بافی این پروژه ملی مذهبی در شهر کاشان بازدید می کند.
به گفته وی، یک هزار و 400 بانوی بافنده کاشانی در کارگاه های فرش بافی عتبات عالیات در کارگاه های حسینیه سجاد(ع) راوند، حسینیه شهر مشکات، فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری، کارگاه ولیعصر(عج) و کارگاه فرش بافی عسگریین روستای محمد آباد مرکزی، افتخار گره زنی بر تار و پود فرش های زیر پای زائران حرم های مطهر حضرت علی(ع)، حضرت امام حسین(ع)، حضرت اباالفضل العباس(ع)، عسگریین(ع) و خیمه گاه را دارند.
مسئول پروژه ملی مذهبی فرش بافی عتبات عالیات در کاشان، بافت شش هزار مترمربع فرش نفیس دستبافت در قالب ۲۴۰ تخته فرش توسط یک هزار و 400 بافنده کاشانی در این 6 کارگاه را یادآور شد و گفت: تاکنون سه هزار و 500 متر مربع در قالب 160 تخته فرش از مجموع متراژ تعهد شده فرش های عتبات عالیات در حرم های مقدس امیرالمومنین(ع) حضرت امام حسین(ع)، حضرت اباالفضل العباس(ع) و خیمه گاه بافته شده است.
وی، بافت فرش حرم امیرالمومنین(ع) به متراژ یک هزار و 500 متر مربع و فرش 110 متری ایوان طلای حرم حضرت علی(ع) در کارگاه حسینیه سجاد(ع) راوند کاشان را یادآورشد و گفت: انجام کار دلسوزانه و خالصانه بانوان در این کارگاه ها با توجه به روحیه مذهبی و اعتقاد قلبی آنها در بافت فرش های عتبات عالیات با بهترین کنترل کیفیت کار در حال اجراست.
به گفته وی، پروژه ملی مذهبی فرش بافی عتبات عالیات در منطقه کاشان علاوه بر اینکه اقدامی موثر در احیای دانش فنی فرش و ایجاد کارگاه های فرش بافی دست بافت است عامل اشتغال زایی موثر و کارآفرینی سازنده برای بسیاری از بافندگان، طراحان، افراد چله دوان و تولید کنندگان رنگ های گیاهی قالی شده است.
واجدی در پایان افزود: کار منحصر به فرد ایجاد کارگاه های عتبات عالیات اقدام ارزشمندی است که در طول تاریخ به این ساماندهی منسجم و متمرکز انجام نشده است.
پایان پیام/
نظر شما