به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام علی کریمیان، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی گیلان امروز در دومین کارگروه گسترش حجاب و عفاف دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهارکرد: از بررسی و مقایسه حد و کیفیت حجاب در ادیان چهارگانه، استنباط میشود که حجاب در ادیان دیگر، نسبت به اسلام از شدت بیشتری برخوردار بوده است بنابراین، نه تنها اسلام واضع قانون حجاب نبوده است، بلکه در جهت جلوگیری از افراط و تفریطهایی که در طول تاریخ در مورد حجاب به وجودآمده بود، به قانونمند کردن و تنظیم آن همت گمارده و آن را به صورتی متعادل، صحیح و متناسب با فطرت انسانی زن و غیرتمندی مرد، ارائه کرده است.
وی حجاب و عفاف را از ویژگیهای درونی انسان دانست و گفت: حجاب به شکل، قالب، نوع و چگونگی پوشش بر میگردد. تفاوت باطن و ظاهر، روح و جسد و یا گوهر و صدف را میتوان به عنوان تمثیل دراین زمینه به کار برد.
حجت الاسلام کریمیان تحقق دیدگاه و خواسته اسلام درباره زن و خانواده را، نیازمند پشتوانه قانونی و ضمانت اجرایی خواند و افزود: با وجود همه کارهایی که پس از انقلاب انجام شده است، هنوز درباره زن و رفتار در محیط خانواده، کمبودهای زیادی وجود دارد که باید برطرف شود. محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را که حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان، تصریح کرد: در عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده از کامپیوتر و اینترنت لازم و ضروری است و کسی نمیتواند منکر فواید استفاده درست از اینترنت باشد. امروزه استفاده از امکانات دنیای دیجیتال به خودی خود مفید است اما متاسفانه بعضا دیده میشود که عدهای از این ابزار در جهت منفی استفاده میکنند که این استفاده نادرست میتواند بر فکر، فرهنگ و حتی اعتقادات هر فردی بخصوص نوجوانان و جوانان تاثیر منفی داشته باشد.
وی، برگزاری جلسات بحث و گفتگو را در این زمینه مهم دانست و اظهار کرد: برگزاری جلسات کرسی آزاد اندیشی و جلسات بحث و گفتگو برای دانشجویان میتواند در جهت روشن کردن راه صحیح برای آنان مؤثر باشد و باید در جهت تداوم برگزاری این جلسات در واحدهای دانشگاهی استان اقدام کرد.
حجت الاسلام سید علی میرابراهیمی، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نیز در ادامه با اشاره به اینکه قرآن زیباترین و ادب آمیزترین کتابى است که بر بشر ظهور کرده است گفت: در این کتاب زیبا با لطافت و الفاظى زیبا و ادبى بسوى زنان بر حفظ حجاب و عفاف خطاب نازل شده است.
وی با بیان اینکه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، حجاب بانوان در ادارهها و سطح کشور را از اولویتهای برنامههای فرهنگی نظام قرار داد و ذرهای در این امر نرمش از خود نشان نداد، افزود: امام خمینی(ره) بیحجابی و بندو باری را به حق ترفند استعمار برای تخدیر و به نابودی کشیدن نسل کشورها میدانست.
حجت الاسلام میرابراهیمی با بیان اینکه تمام ادیان بر مسئله حجاب تاکید فراوان دارند، تصریح کرد: توصیه به حجاب و پوشش در تمام ادیان و مذاهب بیانگر فطری بودن پوشش در انسان است و ثابت میکند که لباس و پوشش، به تدریج و بر اثر تمدنها ایجاد نشده است، بلکه نخستین انسانها به طور فطری بدان گرایش داشتهاند.
وی تاکید کرد: بنا به گواهی متون تاریخی، در اکثر قریب به اتفاق ملتها و آیین های جهان، حجاب در بین زنان، معمول بوده است.
پایان پیام/
نظر شما