مجتبی میرزایی، مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره جوانان مساجد کشور از برگزاری کارگروه تخصصی نهمین جشنواره قرآنی جوانان مساجد کشور در روز 29 خرداد ماه خبر داد و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: در این کارگروه تخصصی آیین نامه و آسیب شناسی نقاط ضعف و قوت و موارد اجرایی جشنواره قرآن مورد بررسی قرار می گیرد.
وی افزود: تلاش می شود، پس از تصویب آیین نامه در کارگروه تخصصی، اوایل تیرماه آیین نامه جشنواره جوانان مساجد کشور به دبیرخانه های استانی ابلاغ شود و استان ها در یک بازده زمانی چهار تا پنچ ماهه فرصت دارند تا مرحله استانی این جشنواره را برگزار کنند و در نهایت پس از معرفی نفرات برتر رشته ها در مرحله کشوری حضور یافته و همانند سال های قبل به رقابت بپردازند.
میرزایی به ترکیب کارگروه تخصصی جشنواره قرآنی مدهامتان اشاره کرد و افزود: نمایندگان سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبکه قرآن و معارف سیما، رادیو قرآن و استاد امیرآقایی، حافظ کل قرآن کریم و از داوران برجسته بین المللی قرآن، مسئول دبیرخانه استان میزبان جشنواره، معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون های مساجد کشور و یکی از نفرات برتر شرکت کننده در هشتمین جشنواره قرآن در این کارگروه حضور دارند تا تهیه آیین نامه جشنواره قرآن با مشارکت و همکاری آنها صورت گیرد و نقاط ضعف و قوت آن مورد بررسی قرار گیرد.
شایان ذکر است، دبیرخانه دائمی جشنواره بزرگ جوانان مساجد کشور به منظور جهت دهی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نیز استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری در جهت جذب بیشتر و بهتر آنان به مساجد، جشنواره بزرگ قرآن با نام «مدهامّتان» را به همت ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار می کند.
جشنواره قرآن از پرشورترین و وزین ترین جشنواره هایی است که توسط دبیرخانه دائمی جشنواره بزرگ جوانان برگزار می شود و علاقمندان زیادی را درمیان اعضاء کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور دارد. جشنواره قرآن در طول هشت دوره برگزاری در میان اعضاء کانونهای مساجد اقدامات شایستهای را در جهت شناسایی قاریان و حافظان فعال در کانونها بعمل آورده است.
شناسایی و ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی جوانان علاقه مند به قرآن و فرهنگ غنی اسلام، حضور پر نشاط تر اعضای کانونها در فعالیت های قرآنی ملی و بین المللی، کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی فعال کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در قالب ایجاد رقابت سالم، ترغیب و تشویق مدیران کانونها به کشف استعدادهای محلی و منطقه ای فعال در امور قرآنی و آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با استعدادها و ظرفیت های قرآنی موجود در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد از اهداف برگزاری این جشنواره است.
پایان پیام/
نظر شما