به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، احمد خرم، وزیر راه و شهرسازی دولت اصلاحات شب گذشته(24 خرداد) در جمع حامیان و همراهان دولت تدبیر و امید، به مناسبت اولین سالگرد حماسه سیاسی در اهواز، اقتصاد را پیش نیاز امور اجتماعی دانست و گفت: باید از هر فرصت مشروعی برای خلق ثروت استفاده کرد.
وی با بیان اینکه در دین اسلام هیچ گونه محدودیتی برای کسب ثروت مشروع وجود ندارد اما برای هزینه کردن این پول باید حساب و کتاب داشت، افزود: فعالیت های اقتصادی پیش نیاز فعالیت های اجتماعی است و این دو فعالیت نیز پیش نیاز فعالیت های فرهنگی و سیاسی محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه ایمان، باور قلبی و اعتقاد نقش بسیار مهمی در حرکت و فعالیت های سیاسی انسان ها ایفا می کند، ادامه داد: در صورتی که یک حرکت سیاسی و اجتماعی با عواطف و احساسات آمیخته نشود به طور حتم به یک حرکت خشک عقلانی که تاثیرگذاری زیادی ندارد منتهی می شود.
خرم، با بیان اینکه حرکت توسعه ای جریان اصلاحات باید در چهار محور سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام شود، تصریح کرد: در دوران اصلاحات حجم نقدینگی 25 درصد بوده و در این دولت نیز رئیس جمهور توانستن این میزان نقدینگی را به زیر 20 درصد برسانند.
وی با اشاره به افزایش هشت درصدی نقدینگی در دولت گذشته، اضافه کرد: نقدینگی در سال 83 حدود 77 هزار میلیارد تومان بوده که این رقم در سال گذشته به 540 میلیارد تومان رسید؛ در دولت گذشته حجم نقدینگی 85 درصد افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: دولت تدبیر و امید باید بسیاری از فعالیت های اقتصادی را به بخش خصوصی واگذار کند زیرا در دولت گذشته به بهانه واگذاری امور به بخش خصوصی تنها 12.5 درصد به این بخش واگذار و 85 درصد از فعالیت ها به شرکت های حکومتی محول شد.
استاندار سابق خوزستان، نرخ بیکاری عمومی در کشور را 22 درصد، بیکاری جوانان را 40 درصد و نرخ بیکاری فارغ التحصیلان را 50 درصد دانست و خاطر نشان کرد: برای حل مشکلات جوانان باید چاره ای اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه با تزریق 10 میلیارد تومان به سیستم بانکی کشور جهت افزایش واحدهای تولیدی می توان بسیاری از مشکلات بیکاری جوانان را حل کرد، یاد آور شد: برخلاف ادعای رئیس جمهور پیشین حجم و بدنه دولت در دولت های نهم و دهم افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به درآمد ماهانه بیست میلیاردی امام علی(ع) با توجه به نرخ روز، اذعان داشت: با توجه به این درآمد هنگفت اما زندگی این بزرگوار فروتنانه و زاهدانه بود و امام علی(ع) این میزان پول را در سه سازمان توسعه، وقف و خیریه هزینه می کردند.
همچنین سید حمزه موسوی مسئول ستاد حسن روحانی در شهرستان اهواز، نیز با بیان اینکه عقلانیت و تدبیر ورژن جدیدی از اصلاح طلبی است، تاکید کرد: همه جناح ها حق دارند در بدنه دولت حضور داشته باشند اما نیروهای توانمند و مستعد طرفدار دولت باید در اولویت قرار بگیرند.
حجت السلام فیاضی، مسئول کمیته روحانیون ستاد حسن روحانی در استان خوزستان، نیز با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما به علت شجاعت و پذیرفتن خطرات توسط مجاهدان مسلمان در مقابل رژیم پهلوی محقق شد، ابراز کرد: متاسفانه در این دوره و زمانه بسیاری از افراد از مسیر حرکت و خط مشی امام خمینی(ره) فاصله گرفتند و اعتقاد ما بر این بود که دکتر روحانی می تواند حرکت و مسیری که به سمت آرمان های امام راحل(ره) هدایت می شود، ادامه دهد.
پایان پیام/
نظر شما