افرادی توانمند برای عضویت در کانون های دانش و صنعت انتخاب شوند

استاندار کرمانشاه، در کارگروه کانون هماهنگی دانش و صنعت استان خواستار عضویت افراد توانمند، آگاه و مسئولیت پذیر در این کانون ها شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس سید دادوش هاشمی، استاندار کرمانشاه، امروز(21 اردیبهشت) در کارگروه کانون هماهنگی دانش و صنعت که حضور سرپرست دفتر تجاری سازی و هماهنگی های دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: برای عضویت در کانون های دانش و صنعت باید افراد توانمند و آگاه انتخاب شوند.

 

وی افزود: این افراد مسئولیت پذیر و توانمند هستند، که باعث می شوند کارها روال عادی خود را طی کرده و به سرانجام برسد.

 

هاشمی، ادامه داد: کرمانشاه با توجه به پتانسیل های بالایی که در تمام زمینه ها از جمله بخش های کشاورزی، گردشگری و صادرات دارد می تواند مرکز کانون هایی نظیر تجارت و گردشگری قرار گیرد که امیدواریم مسئولان امر به این نکات توجه داشته باشند.

 

در ادامه جواد قاسمی، سرپرست دفتر تجاری سازی و هماهنگی های دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، از احداث 20 کانون جدید هماهنگی دانش و صنعت در سال جاری در کشور خبر داد و گفت: با تحقق این مهم، تعداد کانون های هماهنگی دانش و صنعت کشور به 78 کانون افزایش خواهد یافت.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون 58 کانون در سطح کشور فعال هستند، اظهارداشت: از این تعداد 26 کانون در زمینه های کشاورزی و منابع طبیعی، 26 کانون در زمینه صنعتی، پنج کانون در زمینه فناوری دفاعی و یک کانون هم در بخش خدمات فعال هستند.

 

قاسمی، در ادامه با اشاره به مهم ترین برنامه های کانون دانش و صنعت در سال جاری، تصریح کرد: تاسیس و فعال سازی 20 کانون جدید، حمایت از برگزاری 10 نشست ملی، حمایت از 10 طرح منتخب کانون و حمایت از 50 طرح نیمه کلان درعرصه ملی از جمله این برنامه هاست.

 

وی همچنین با بیان اینکه تبیین و تدوین نقشه راه، ترسیم چشم انداز و تهیه و تدوین اهداف برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت از رسالت های اساسی کانون های دانش و صنعت می باشد، گستره فعالیت های کانون را تهیه بنگاه های اقتصادی، مراکز علمی و آموزشی و تشکل های علمی و تخصصی عنوان کرد.

 

بهروز بادکو، رئیس جهاد دانشگاهی کرمانشاه، نیز در این جلسه به برخی اقدامات انجام شده این موسسه درخصوص تولید قیر اشاره کرد و گفت: تولید قیرطبیعی نوع A که در صنایع مختلف اعم از مصالح ساختمانی، رنگ، آسفالت و روسازی جاده ها کاربرد دارد.

 

وی افزود: اصلاح قیرهای نفتی با استفاده از قیرطبیعی برای تولید آسفالت مقاوم در برابر نوسانات دمایی و فشار که در ساخت باند فرودگاه ها، بزرگراه های پرترافیک، و ایزوبام کاربرد دارد و همچنین تهیه کاربن فعال از قیرطبیعی با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی، نفت و گاز و پتروشیمی ازدیگر اقدامات جهاد دانشگاهی کرمانشاه در این خصوص بوده است.

 

گفتنی است، در پایان این جلسه هاشمی استاندار کرمانشاه به مدت دو سال به عنوان رییس کانون هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی کشور منصوب شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 37620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha