حجت الاسلام رضا کلاه کج، مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: خوزستان به لحاظ موقعیت اقلیمی، جغرافیایی و وضعیت آب و هوایی نیازمند برنامه های مفید، مختصر و نشاط آور برای جوانان است اما متاسفانه به دلیل کمبود فضاهای مناسب برای این گونه فعالیت ها، با مشکل مواجه هستیم.
وی افزود: یکی از مهم ترین دلایل بی توجهی به فعالیت های اوقات فراغت در تابستان سال جاری، تغییر بسیاری از مدیران فرهنگی و جانشینی آنان توسط مدیران سیاسی بوده که به دلایل ناآشنا بودن با مسائل فرهنگی لطمه بزرگی به جوانان در بخش اوقات فراغت وارد شده است.
وی با اشاره به در دستور کار قرار دادن برنامه های و فعالیت های ستاد اوقات فراغت جوانان توسط معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، اظهار داشت: دکتر پور موسوی از چهره های فرهنگی استان است و دغدغه فعالیت های فرهنگی استان را همچون معاون قبلی دارد اما شاید ناهماهنگی در ادارات و سازمان ها باعث شده که تا این لحظه برنامه ریزی خوبی از سوی ادارات صورت نگیرد.
مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خوزستان با اشاره به اعتبارات فرهنگی سفرهای استانی هیات دولت خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در بعضی از استان ها اعتبارات کمتری نسبت به استان ما وجود دارد اما فرصت ها و ظرفیت های خوبی در بخش جوانان مهیا کردند و طبق بررسی هایی که انجام شده، امسال تابستان پربار و پر برنامه ای در سطح استان های خود دارند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در این بخش استاندار خوزستان به وظیفه حمایتی و سخت افزاری خود در بخش فرهنگی به شکل عالی عمل کرده اما به لحاظ ناکارآمد بودن بعضی از مدیران مجموعه های فرهنگی، نیروی انسانی مناسب برای اجرای برنامه ها وجود ندارد.
وی پیشنهاد داد: اگر دستگاه های دولتی قابلیت و توانایی انجام برنامه های اوقات فراغت را در تابستان ندارند، با قرارداد بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد و مجموعه های جوان فرهنگی فعال در سطح استان این خدمت اوقات فراغت جوانان را جدی بگیرند و از فرصت سوزی و تبدیل فرصت ها به تهدید، خودداری کنند.
حجت الاسلام کلاه کج با بیان اینکه بیکاری و اوقات فراغت بسیار زیاد از عمده مشکلات جوانان این استان است، اذعان داشت: این امر باعث شده که جوانان و دانش آموزان به ارتباطات خیابانی و استفاده از سیگار، قلیان و همچنین به شبکه های انحرافی عرفان های نوظهور و گروه های موسیقی غیر سالم و زیر زمینی و... رو بیاوردند.
وی با بیان اینکه در خوزستان یک میلیون و 200 هزار جوان، در حال تحصیل و کسب علم و دانش هستند، بیان کرد: قشر تحصیل کرده از گروه های اصلی هدف هستند، اما تاکنون هیچ تبلیغات و اطلاع رسانی در خصوص برنامه های اوقات فراغت تابستانی آنها صورت نگرفته، از این رو مسئولان ارشد استان باید با مدیران فرهنگی اتمام حجت کنند و واقعا به شکل جدی به آنان هشدار و تذکر دهند که اگر در زمینه اوقات فراغت برنامه خاصی برای جوانان ندارند، پایان فصل اوقات فراغت تابستان مدیری که امتیاز لازم را کسب نکند استعفا بدهد یا اینکه از کار برکنار شود و از این رو دایره قضاوت را در حقیقت به مردم واگذار تا آنها ملاک مدیر نمونه و موفق استان را آنها تعیین کنند.
مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خوزستان تصریح کرد: رسانه ملی، مطبوعات و رسانه ها باید به صورت مرتب و متناوب اقدامات و فعالیت های فرهنگی تابستانی را برای مردم اطلاع رسانی کنند و نظر مردم را نسبت به بهره مندی از برنامه ها انعکاس دهند.
وی عنوان کرد: دستگاه ها و سازمان هایی که کوتاهی و کم کاری می کنند باید به مردم معرفی شوند که این مر با همکاری رسانه ها و مطبوعات استان تکمیل می شود و جای هیچ توجیه و بهانه ای را باقی نمی گذارد.
حجت الاسلام کلاه کج از حمایت های این اتحادیه از دانش آموزان نخبه با معدل 20 خبر داد و با اشاره به برنامه های این اتحادیه در اوقات فراغت تابستانی ادامه داد: این اتحادیه در بخش های اعتقادی، تفریحی، ورزشی، اردوها و کلاس های علمی برنامه های متنوعی برگزار می کند.
پایان پیام/
نظر شما