نقشه دشمن تجزیه عالم اسلام است

خبرگزاری شبستان: رییس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به نقشه های دشمنان برای تجزیه کشورهای اسلامی گفت: آمریکا می خواهد 50 کشور اسلامی را به 80 کشور تجزیه کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، رییس جامعه المصطفی العالمیه امروز (22 خرداد) در همایش بین المللی "امت اسلامی؛ مبانی و مولفه ها" تصریح کرد: امید داریم این همایش قدمی در مسیر اتحاد امت اسلامی جهان باشد.


وی در ادامه با اشاره به توانمندی های کشورهای اسلامی و توان مقابله با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: این یک مصیبت بزرگ برای جهان اسلام است که نتوانسته این رژیم غاصب را از میان بردارد.


همین فردا می توانیم اسرائیل را از هستی ساقط کنیم
رییس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: اگر همین فردا تک تک کشورهای اسلامی ارتباط خود را با این رژیم جعلی قطع کرده و دیگر کالاهای آنها را نخرند به خودی خوداسرائیل غاصب از میان می رود.


وی با اشاره به حیات یک و نیم میلیارد مسلمان در بیش از 100 کشور دنیااین سوال را مطرح کرد: آیا نمی توان با استفاده از ذخائر، معادن و توانایی های اقتصادی و علمی و فکری کشورهای اسلامی نمی توان در برابر این دشمن کوچک (اسرائیل) ایستادگی کرد؟
 

وی با اشاره به تاکیدهای فراوان دشمنان بر روی میز بودن تمام گزینه ها بری مقابله با مسلمانان خاطرنشان کرد: آنها نقشه های رنگارنگی برای تفرقه گستری و برادر کشی در میان مسلمین دارند که گام به گام آنها را اجرا می کنند.


نقشه دشمن تجزیه عالم اسلام به 80کشور به جای 50 کشور است
آیت الله اعرافی گفت: یکی از همین نقشه تجزیه پنجاه کشور مسلمان به 80 کشور است که یعنی تجزیه سرزمینی در نقاط مختلف عالم اسلام.


وی با اشاره به تلاش دشمنان برای گسترانیدن اختلافات مذهبی در جهان اسلامی اضافه کرد: این رفتارها سابقه دیرینه ای از زمان جنگ های صلیبی دارد و آیا کسانی که امروز مسلمانان به خشونت و تکفیر دعوت می کنند، نمی دانند در آخر چه بر سر امت اسلامی خواهد آمد.


رییس جامعه المصطفی العالمیه در ادامه این سوال راهم مطرح کرد که چرا تا کنون گفتمانی برای مقابله با این موارد شکل نگرفته، ادامه داد: ما بجای اینکه از امواج مبارکی که امت اسلامی را به وحدت می رساند، بهره بگیریم، فریب دشمنان را خورده ایم.


زندان های گوآنتانامو مسیر شاید درست القاعده را در پیچ انحراف قرار داد
وی در ادامه با اشاره به شکل گیری حرکت هایی همچون القاعده و نحوه انحراف آنها از مسیر اصلی گفت: شاید در آغاز القاعده حرکت درستی داشت ولی پس از زندانی شدن در زندان های گوآنتانامو تحت تاثیر تفکر سرویس های جاسوسی استحاله شدند و به این شکل نیروهای جهادی تبدیل به عناصری دیگر شدند و اینگونه افرادی که قصد مجاهدت در برابر استکبار و ظلم جهانی را داشتند به یک خضونت درون خانوادگی گرفتار شدند.


آیت الله اعرافی تصریح کرد: مجموعه کشورهای اسلامی که بخش اعظم آن در خاورمیانه قرر گرفته دارای مصالح مشترکی است از جمله مصالح مشترک مادی که بر اساس آن می توان اتحادیه مشترکی شکل داد مانند اتحادیه اروپا و مانند ده ها اتحادیه دیگر.

 

همایش بین المللی "امت اسلامی؛ مبانی و مولفه ها" وحدت در عقلانیت اسلام را مد نظر دارد
وی با اشاره به اداف برگزاری این کنفرانس گفت: اما سخن کنفرانس اسلامی چیزی فراتر از لایه های اول و دوم (اشتراک در مصالح و منافع اقتصادی مشترک) و نه تنها وحدت در برابر دشمن مشترک و نه تنها وحدت در تامین مصالح مادی مشترک بلکه وحدت در عقلانیت اسلام را مد نظر دارد.


وی ادامه داد: البته در مسیر این وحدت که پایه های مشترک دارد، موانعی مثل تعصب های مذهبی پراکندگی های جغرافیای، تعدد نژادی و قومی، تنوع زبانی و تکثر سلایق و دخالت های دشمنان بیرونی وجود دارد اینها عواملی است که این وحدت و الگوی امت اسلامی را تهدید می کند و ما باید بر این ها غالب شویم و امروز مشکلاتی داریم که از همین مسائل ناشی است.


رییس جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: این کنفرانس و تداوم این نشست می تواند ما را به راهکارهای جدی تر و عملی برساند که با توجه به بحث های خوب طرح شده در کمیسیون ها و دیگر مسائل مطرح شده در این همایش به نقاط مهم به عنوان اصول اساسی برای دست یابی به امت اسلامی و کشف هویت واحد برسند.


وی ادامه داد: تاکید بنده بر کشف امت اسلامی است معنای این سخن این است که ما از بیرون نمی خواهیم امت سازی را تحمیل کنیم، بزرگان ما باید از اعماق معارف اسلامی کشف کنند.


وی با اشاره به نقاط مشترک فراوان امت های مسلمان افزود: امت اسلامی در کعبه مشترک، خدای مشترک و قرآن مشترک بالقوه اشتراک دارند و باید این اشتراک را منصه ظهور برسانیم به شکلی که در سبک زندگی مان تجلی پیدا کند.

 
وی ادامه داد: قدم دوم به رسمیت شناختن آن مقدار تفاوت هایی است که ما را متکثر کرده است، ما در شهری زندگی می کنیم که آیت الله بروجردی در گفتگو با شیخ شلطوت به این نتیجه که همه مذاهب که ریشه در کتاب و سنت دارند یکدیگر را به رسمیت بشناسند و باید نظام فقهی یکدیگر را به رسمیت بشناسند، رسیده اند.


عدم تحمیل مذهبی و آزادی مضبوط مذهبی از راهکارهای اشتراک امت اسلامی        
وی تصریح کرد: سومین قدم عدم تحمیل مذهبی و آزادی مضبوط مذهبی است، یعنی نه سنی سازی و نه شیعه سازی کنیم چرا که این مسیر راهی است که ما را به جنگ ها می کشاند.


رییس جامعه المصطفی العالمیه گفت: البته این سخن به این معنا نیست که عرضه دیدگاه های مذهبی تعطیل باشد بلکه باید در این راه توصل به شیوه های غیر عقلانی تعطیل شود.


وی در ادامه با اشاره به صبت های یکی از میهمانان خارجی برای مذاکره بین قم و الازهر در موضوع امت واحده گفت: در همین راستا بیش از 50 تن از مراجع شیعه مقوله سب را ممنوع اعلام کردند، در موضوع تحمیل مذهبی هم ما اینجا اعلام می کنیم که جامعه المصطفی به عنوان نمونه ای موفق در این حوزه می باشد که هم شیعه و هم سنی در آن درس می خواند.


آیت الله اعرافی تصریح کرد: نفی تکفیر،نفی خشونت و توسل به ارعاب و زور در روابط میان مسلمانان و نفی توسل به وسایل غیر منطقی در تغییر مذهبی از جمله اصول مهم در این مسیر است و همه باید بتوانند بر این موارد تاکید کرده و جرات اعلام آن را داشته باشیم.


وی ادامه داد: بزرگان همه با هم تاکید کنند که روشن و قاطع اعلام کنند که آنچه که در سوریه و عراق انجام می شود، درست نیست و اگر این پایه ها را بپذیریم، امت اسلامی مان به یک منشور ارتباطی منتقل می شود.

وی افزود: پیشنهاد پنجم بنده در این موضوع رفتن به سمت تامین زیرساخت های نظام های حقوقی و سیاسی بر اساس الگوی امت اسلامی و همچنین تهیه نظام حقوقی مشترک و سوم نظام مشترک علمی و فنآوری و آموزشی در کشورهای اسلامی است.
 

وحدت علمی جهان اسلامی ما را از عقب ماندگی چند قرنه پس از رنسانس بیرون می کشد
رییس جامعه المصطفی العالمیه گفت: پیشرفت های بزرگی که در ایران علی رغم تمام تهدیدها به دست آمده از آن تمام امت اسلامی است و اگر این دیدگاه شکل بگیرد و همگی یک میراث داشته باشیم و این تجربه ها تبادل شود به سمت یک کهکشان علمی حرکت خواهیم کرد و در نتیجه از عقب ماندگی چند قرنه پس از رنسانس حتما بیرون خواهیم آمد.


وی ادامه داد: ما به یک نظام رتبه بندی علمی و نظام اقتصادی یک دست نیاز داریم، بیش از 50 درصد ذخائر و معادن در کشورهای اسلامی است و اگر بازار مصرف و تجارت مشترک بین کشورهای اسلامی شکل بگیرد، تمام کشورهای دنیا به شما نیاز داشته و شما نیازی به آنها نخواهید داشت.


پایان پیام/
 

کد خبر 375771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha