حجت الاسلام محرم علی فراشی، مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، در آستانه نیمه شعبان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج گفت: ماه مبارک شعبان به عنوان بستر و ظرفیت مناسبی برای ترویج آموزههای دین، معنویات و فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر است که لازم است نهایت کمال را از این ماه پر خیر و برکت بگیریم.
وی افزود: در این ماه مبارک با قرائت قرآن و خواندن دعا، نماز و رعایت اخلاق، صله رحم، احسان به خلق خدا و انجام کارهاى خیر، کمبودهاى گذشته را جبران کنیم.
این مقام مسئول، اظهارداشت: شعبان ماه زدودن غبار تیرگی از روح و جان، ماه تمرین حضور و توجه بیشتر به معنویات، و ماه بندگی و فرمانبری و در نهایت باعث بیشتر نزدیکی با خداوند می شود.
حجت الاسلام فراشی، اذعان کرد: بزرگان دینی همواره بر روزه گرفتن و ذکر پاداش های بسیار برای روزه داری در ماه شعبان، برای تشویق مسلمانان برای کسب آمادگی بار یافتن به ضیافت الهی، تاکید داشته اند.
وی افزود: حضرت علی (ع)مى فرمایند، از هنگامى که منادى رسول خدا(ص)اعلام کرد، ماه رجب، شعبان و رمضان را روزه بگیرید، ماه رجب، شعبان و رمضان را روزه گرفته ام.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، تصریح کرد: البته قصد حضرت علی (ع)خودنمایى نبوده است، بلکه انگیزه آن حضرت آگاه کردن دیگران از این حقیقت بوده است که در حد توان مستحبات را به جا آورند.
وی افزود: این درسى است براى مسلمانان که باید همانند پیشواى خود عمل کنند زیرا این بزرگوار با وجود مشکلات عظیم اداره کشور پهناور اسلامى، در آن دوران سه ماه از سال را روزه مى گرفتند.
این مقام مسئول، در ادامه اظهار داشت: ماه شعبان آماده بودن به میهمانی خدا یعنی ماه پرخیر و برکت رمضان است که باید آمادگی لازم را برای ورود به این مهمانی داشته باشیم و نهایت استفاده معنوی را ببریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ماه های رجب، شعبان و رمضان دارای ظرفیت های معنوی عظیمی هستند که ما می توانیم از آنها برای تبلیغ و ترویج فرهنگ غنی اسلامی استفاده کنیم و زمینه آشنایی هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان را با مبانی هویت بخش اسلامی فراهم کنیم.
پایان پیام/
نظر شما