در اقتصاد مقاومتی حرفها زده شد؛ آنچه اتفاق نیفتاد عمل است

خبرگزاری شبستان: امامی با اشاره به اینکه گام اول برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی به تعبیر رهبری گفتمان سازی بود، گفت: در اقتصاد مقاومتی حرفها زده شد و آنچه اتفاق نیفتاد عمل است.

عیسی امامی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و نماینده استان گلستان درباره نحوه عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: گام اول سیاست رهبری گفتمان سازی بود و به تعبیر ایشان در حال حاضر دیگر وقت عمل است.

 

امامی گفت: به تعبیر رهبر انقلاب حرفها به خوبی گفته و تحلیل ها انجام شد و در حال حاضر وقت عمل است. دولت و مجلس ظرفیتی است که دیده شده اند اما مردم ظرفیتی هستند که مغفول مانده است.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با گذشت بیش از 25 سال بعد از انقلاب ظرفیت اصل 44 مطرح و بعدها به صورت قانون ابلاغ شد اما نتوانست خروجی مطلوبی داشته باشد طبق اعتقاد رهبری مقاومت دستگاهها انقدر زیاد بود که حتی در درون بعضی از دستگاهها نگذاشتند این اصل اجرایی شود اما یکی از مسایل اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: حضور مردم در مسایل سیاسی اجتماعی و دفاعی به خوبی نشان می دهد که هر جا مردم حضور داشتند توطئه ها برملا شد اما پس از جنگ و در دوران سازندگی و پس از آن که روند عمرانی و اقتصادی بیشتر شکل گرفت فربه کردن دولت بیش از چابک سازی آن اتفاق افتاد در صورتی که آنچه در اختیار دولت است باید تبدیل به اقتصاد مردمی شود.

 

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر مردم نگران ارزش پول خود هستند، گفت: مردم در حال حاضر اقتصادی نیستند و می خواهند خطر ریسک پولشان کم شده و ارزش آن از بین نرود و این مساله باعث می شود بیشتر به منابع بلوکه شده بیانجامد و آنچه رسالت اقتصاد مقاومتی است تکیه کردن به درون است و در کنار مسایل و روابط بین المللی و دیپلماتیک در عرصه بین المللی باید این موضوع مدنظر قرار بگیرد.

 

وی افزود: تکیه به وضعیتها و منابع و استعدادهای بالقوه مهمترین رکنی است که در اقتصاد مقاومتی تاثیر می گذارد الان طبق گفته کارشناسان حدود 500 هزار میلیارد نقدینگی در جامعه وجود دارد که اگر این میزان وارد کار شود می تواند باعث ایجاد اشتغال شود و تا سطح قابل توجهی مشکلات مربوط به اشتغال را کاهش دهد.

 

وی در ادامه طی پیشنهادی مطرح کرد که مجلس به مدت 6 ماه الی یکسال فعالیتهای روزمره خود را که بیشتر صرف ایجاد قانونهای جدید و رسیدگی به لوایح و طرحهای خلق الساعه می شود دور شود و به جمع بندی قانونهای گذشته بپردازد زیرا حجم قانونهای متنوع بسیار زیاد شده و مجلس اطمینانی از اجرایی شدن آنها ندارد اما در صورتی که قوانین مازاد خارج شوند قانونهای مناسب حفظ شده و قانون جامعی شکل می گیرد که شاید تا صدسال آینده نیاز قانونی ما را تامین کند.

 

وی بزرگترین ایراد کاری مجلس در حال حاضر را روزمرگی و گرفتاری برای اصلاح و تامین قوانینی دانست که برخی از آنها چالشهایی پیش روی هدفهای قبلی می گذارد.

پایان پیام/

 

کد خبر 375487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha