اعلام محدویت‌های رفت‌ وآمد زائران کربلا در نیمه شعبان

خبرگزاری شبستان: نیمه شعبان روز زیارتی امام حسین (ع) و یکی از ایام خاص ویژه کربلا است که در آن زائران زیادی از ایران و بسیاری از کشورهای جهان برای زیارت امام حسین (ع) مشرف می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مصطفی قاسمی، نماینده دفتر نمایندگی حج و زیارت در عراق با اشاره به اینکه ایام خاص در کشور عراق به دو دسته تقسیم می‌شوند گفت: دسته اول برخی ایام همچون اربعین است که در کل کشور عراق ویژه است و محدودیت‌های امنیتی و ترافیکی خاصی اعمال می‌شود و دسته دوم مانند روزهای نیمه شعبان، عید غدیر و شهادت امام کاظم (ع) به ترتیب در کربلا، نجف و کاظمین ایام خاص به حساب می‌آیند و محدودیت ترافیکی در همان شهر خاص اعمال می‌شود.

وی نیمه شعبان را روز زیارتی امام حسین (ع) و یکی از ایام خاص ویژه کربلا دانست و گفت: در این روز زائران زیادی هم از ایران و بسیاری از کشورهای جهان برای زیارت امام حسین (ع) مشرف می‌شوند.

قاسمی با اشاره به افزایش تعداد زائران در ایام خاص گفت: با توجه به ملاحظاتی که در ایام خاص در شهرهای زیارتی وجود دارد و با استفاده از تجربیاتی که در سنوات گذشته به دست آورده ایم دستورالعمل کاملی از قبل تهیه شده که از چندی پیش در اختیار مدیران ثابت هتل‌ها و مدیران کاروان‌ها قرار گرفته است تا شاهد مشکلات کمتری در این زمینه باشیم.

وی آغاز محدودیت‌های ترافیکی در کربلا را از 5 روز مانده به روز نیمه شعبان اعلام کرد و با بیان اینکه این محدودیت‌ها تا یک روز پس از آن ادامه دارد گفت: طبق این محدودیت‌ها برنامه ریزی و آمادگی کامل برای خدمات رسانی به زائران وجود دارد.

قاسمی در این زمینه افزود: مسیرهای منتهی به کربلا از پیش تعیین شده و هماهنگی‌های لازم با شهرهای مختلف عراق صورت گرفته است. همچنین برای ارائه خدمات بهتر به زائران تقسیم کار با بعثه مقام معظم رهبری و شرکت شمسا انجام شده است.

وی اظهار داشت: طبق سنوات گذشته پارکینگ تعلیب آماده سازی شده و در حال رایزنی برای در اختیار گرفتن پارکینگ مدینه الزائرین هستیم تا در این زمینه مشکلی برای حمل و نقل زائران وجود نداشته باشد.

نماینده دفتر نمایندگی حج و زیارت در عراق اظهارداشت: به ستادها اعلام شده که ساک زائرانی که اتوبوس ثابت در اختیار دارند به علت ممنوع بودن ورود خودرو و مسیر طولانی از ورودی شهر تا مرکز شهر برای راحتی و آرامش به غیر از وسایل ضروری مانند دارو در اتوبوس بماند.

قاسمی اجابت درخواست مهم زایران ایرانی مبنی بر ماندن در کربلا برای روز نیمه شعبان را دیگر اقدام این سازمان برشمرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته کاروان هایی که روز نیمه شعبان مدت اقامتشان در کربلا به سه روز می‌رسد و می‌بایست این شهر را ترک کنند تا ظهر نیمه شعبان در کربلا اقامت داده و به این شکل می‌توانند زمان بیشتری را صرف زیارت کنند وآرزوی دیرینه آنها تحقق می‌یابد.

نماینده دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق در پاسخ به این سوال که برخی مواقع دیده می‌شود در ایام خاص هتل زائران در لحظه آخر تغییر می‌کند و امکان دارد در این ایام نیز این اتفاق تکرار شود گفت: هر ساله به دلیل اینکه از کشورهای مختلف زائرانی به کربلا می‌آیند ممکن است صاحبان هتل نسبت به قرار قبلی خود خلف وعده کنند که مجبور می‌شویم هتل را عوض کنیم که از روحانیون، مداحان و مدیران کاروان تقاضا داریم با توجه به تجربیات شان در این زمینه نسبت به وقوع برخی احتمالات زائران را توجیه کنند و به همه زائران عزیز نیز توصیه می‌کنیم با شرکت شمسا همکاری لازم را داشته باشند و با صبوری لازم از موقعیت زیارت استفاده ببرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته بهب عثه مقام معظم رهبری وی در پایان تعداد فعلی کاروان‌های ورودی به عراق را 85 تا 90 کاروان در روز اعلام کرد و گفت: برای ایام خاصی همچون نیمه شعبان امکان خدمات‌رسانی تا 110 کاروان را داریم.


پایان پیام/

 


 

کد خبر 374981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha