به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کهگیلویه وبویراحمد شامگاه دوشنبه (19 خرداد) با حضور خیرین کشوری و هم استانی های مقیم تهران، استاندار، معاونین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، چهره های ملی، مسئولان وزارت آموزش و پرورش و نوسازی توسعه و تجهیز مدارس این استان در سالن جامعه خیرین مدرسه ساز کشور واقع در خیابان شریعتی تهران برگزار شد.
موسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جشنواره گفت: مدرسه سازی امری مقدسی است که زمینه تحصیل علم به عنوان یک ضرورت را فراهم می کند.
خادمی افزود:امسال 130میلیارد ریال از محل اعتبارت استانی به این امر مقدس اختصاص یافته است.
وی بیان داشت: به هر میزانی که خیرین تعهد کنند به همان میزان استانداری اعتبارات تخصیص خواهد داد.
غلام محمد زارعی، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: زیربنای توسعه نیروی انسانی است و آموزش و پرورش کار ساخت نیروی انسانی را بر عهده دارد که باید زمینه های تعلیم و تربیت آن فراهم شود.
زارعی افزود:خیرین مدرسه ساز با مشارکت در این فعالیت مقدس بخشی از زیربنای توسعه را فراهم می کنند.
حجت الاسلام علی محمد بزرگواری، نماینده کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی هم گفت:مدرسه سازی از مصادیق انفاق و معامله با خداست که اجر آن معنوی وجاودانه است.
حجت الاسلام علی محمد بزرگواری افزود:باید اقدام نیک خیرین و حرکت آنها که برای رضای خدا و خلق است در جامعه ترویج یابد و تجلیل از خیرین تجلیل از انسانهایی است که در معامله پرسود شرکت کردند.
در این جشنواره غلامرضا تاجگردون، نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت:خیرین با مشارکت خود در این امر نیک و مقدس مردم و دولت را یاری و امکان تحصیل فرزندانمان را فراهم می کنند.
تاجگردون افزود:این مشارکت بخش مهمی از ایجاد فضاهای آموزشی را تأمین کرده و ترویج آن یک ضرورت است.
هادی زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت:خیرین با قدم های نیک خود در اصل انفاق که در مبانی دینی ماست آگاهانه وارد شده اند.
زارع پور با بیان این که جشنواره برای نخستین بار است که در تهران برگزار می شود، افزود:هم اکنون در استان به 550کلاس درس در قالب 80 مدرسه نیاز دارد که مشارکت خیرین بخش مهمی از آن را مرتفع می کند.
رضا دیودیده، مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت:این جشنواره با هدف جلب مشارکت خیرین در امر مقدس مدرسه سازی و با اولویت تکمیل 70فضای آموزشی نیمه تمام که شامل 500کلاس درس است، برگزار شد.
دیودیده افزود: نتایج تعهدات خیرین جمع بندی و چند روز آینده به اطلاع عموم رسانده می شود.
صالح داستار، دبیر این جشنواره هم گفت:در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از مدرسه عشایری و مستندات فعالیت های خیرین در استان برپا شد.
تجلیل از علی فتح لایق زاده، هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی که زیباترین تصاویر از محرومیت های فضای آموزشی را تهیه کرده، پخش تصاویری از محرومیت های فضاهای آموزشی در استان، اجرایموسیقی سنتی، انجام مراسم شاد محلی، تهیه غذاهای محلی و سخنرانی خیرینی که چند سال اخیر در استان مدرسه ساخته اند از برنامه های دیگر این جشنواره بود.
از جلوه های ویژه در این جشنواره این که 3 نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی هر یک تعهد یک آموزشگاه و آقای مجدی خیر جوان مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برای ساخت یک مدرسه دخترانه در لنده تعهد کردند.
پایان پیام/
نظر شما