به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، مهندس علی اصغر بدیعی مقدم، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی امروز (13 خرداد) در اولین جلسه کارگروه هم اندیشی، پژوهشی، راهبردی و کاربردی توسعه دانشگاه های استان و موضوعات مرتبط با راه و شهرسازی با توجه به تاکیدات وزیر راه و شهرسازی در دیدار با اساتید دانشگاه های استان؛ بر راه اندازی نمایندگی مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی کشور در خراسان شمالی با همکاری دانشگاه ها تاکید کرد.
وی افزود: با راه اندازی این مرکز می توان ظرفیت های علمی اساتید دانشگاه های استان را با این مرکز هماهنگ کرده و از ظرفیت های دانشجویان خارج از استان نیز استفاده کرد و دریچه جدیدی روبه استان باز کرد.
بدیعی مقدم، خاطرنشان کرد: همچنین می توان با تبادل اطلاعات موجود از تجربیات سایر استان ها در زمینه توسعه ارتباط دانشگاه ها با حوزه راه و شهرسازی استفاده کرد.
وی با اشاره به حمایت وزارت راه و شهرسازی از پژوهشگران، تصریح کرد: وزارت، مبالغ اعتباری خوبی در زمینه پژوهش در نظر گرفته که می تواند مورد استفاده پژوهشگران قرار گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی از ارائه نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نیاز به پژوهشگران در قالب کارهای پژوهشی خبر داد و اظهار داشت: در همین رابطه اتاق فکری نیز برای انجام امور پژوهشی در این اداره کل در نظر گرفته شده است.
وی بر استفاده از نقطه نظرات روسای دانشگاه ها در این حوزه نیز تاکید کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاهیان برای توسعه و آبادانی استان بهره برد.
بدیعی مقدم خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیت های خوبی که در این استان در زمینه های مختلف وجود دارد، می تواند از لحاظ زیادی در کشور تاثیرگذار باشد.
در این جلسه اجرای مدیریت یکپارچه شهری، جذب اعتبارات از محل بودجه های ملی در حوزه پژوهشی، اعتمادسازی دستگاه های دولتی با دانشگاه ها، شناسایی مشکلات استان در زمینه پژوهشی و اجرایی کردن آنها در قالب پژوهشها و فعال کردن قراردادهای پژوهشی متوقف شده از مهمترین خواسته های روسای دانشگاه های استان بود.
همچنین روسای دانشگاه های استان، شفاف سازی قوانین، فعال کردن کارشناسان مرتبط با حوزه راه و شهرسازی در دانشگاه ها، آینده نگری و آینده پژوهی و کمک به دریافت گرید شرکت ها را مورد تاکید قرار دادند.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه تشکیل کمیته ای به منظور برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی مرتبط در اداره کل راه و شهرسازی، استفاده از ترک تشریفات در مناقصه های دانشگاهی، تشکیل اتاق فکر با شرکت صاحبنظران و اساتید فن، بررسی پروژه های پیشنهادی پژوهش و تایید آنها و امضای تفاهم نامه سه جانبه بین دانشگاه، اداره کل راه و شهرسازی و پیمانکاران از مهمترین مصوبات بود.
پایان پیام/
نظر شما