بخش کشاورزی؛ رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی شاه بیت اقتصاد مقاومتی را در بخش کشاورزی و تولید داخلی دانست و گفت: لذا توسعه این بخش در ارتقاء اقتصاد کشور تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدعلی جوادی شب گذشته(12خرداد) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بایستی شکر نعمت را دانست، افزود: پس از حضور باشکوه مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته و استقرار دولت تدبیر و امید، این دولت کم تر از یکسال آرامش را به کشور بازگرداند.


وی با بیان اینکه از تلاش ها و خدمات دولت های گذشته تشکر و قدردانی می کنیم، بیان کرد: هر وقت هئیت مذاکره کننده ایرانی در گذشته برای مذاکرات می رفت دغدغه نوسانات قیمت ها به سراغ مردم می امد.


جوادی افزود: به لطف دولت تدبیر و امید و رای مردم تنش زدایی در سطح مطقه و جهان با حکمت و درایت حاکم شده است.


وی با بیان اینکه دولت کنترل تورم را در دستور کار خود قرار داده است، بیان داشت: دولت تلاش می کند تا تورم را تا پایان سال جاری به کم تر از 25 درصد کاهش و تولید و اشتغال را افزایش دهد.


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، افزود: در این راستا دولت کارگروه هایی را به منظور اجرایی کردن این مهم تشکیل داده است.


وی شاه بیت اقتصاد مقاومتی را در بخش کشاورزی و تولید داخلی دانست و گفت: لذا توسعه این بخش در ارتقاء اقتصاد کشور تاثیر بسزایی دارد.


ارائه برنامه هایی در زمینه فاینانس کشورهای مختلف در بخش کشاورزی کشور


جوادی تاکید کرد: با توجه پتانسیل بالای استان مرزی خراسان جنوبی می توان با همکاری و همراهی بین مسئولان گام بزرگی در راستای اقتصاد مقاومتی برای توسعه استان برداشت.


وی افزود: بایستی از منابع غیر دولتی استفاده و سرمایه گذاری داخلی و خارجی انجام شود که البته در چند استان کشور این کار شده است.


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: یک نمونه از این موارد با پیشنهاد وزارت کشاورزی و تنفیذ مقام معظم رهبری در خوزستان بوده است که اراضی 350 هزار هکتار به تصویب رسید و یک و نیم میلیارد دلار برای سه سال به این کار اختصاص داده شد که اشتغال و تولید منطقه را خواهد داشت.


وی افزود: نمونه دیگر در استان های شمالی 107 هزار هکتار برای اراضی کشاورزی برنج ساماندهی شد تا شالی زارها به ساماندهی برسد.


جوادی خاطرنشان کرد: در زمینه فاینانس کشورهای مختلف در داخل ایران در استان ها برنامه هایی است که در خراسان جنوبی نیز در صورت ارائه طرح با همکاری استانداری و جهاد کشاورزی زمینه اشتغال و توسعه استان رونق پیدا کند.


پایان پیام/

 

کد خبر 373219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha