به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری شبستان، وحید احمدی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در همایش بازار دارایی فکری که از صبح امروز در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، گفت: کشور در شرایطی است که انباشتی از پژوهش، دانش، نیروی انسانی، زیرساختهای نسبی و قوانین را در خود دارد.
وی افزود: از لحاظ نیروی انسانی بیش از سه دهه از انقلاب 2 نسل دانشگاهی را پشت سر گذاشتهایم، نسل اول آموزشمحور، نسل دوم پژوهشمحور و دهه سوم دانشگاههای فناوریمحور و کارآفرینی را دنبال میکنیم.
احمدی اظهار کرد: تعداد 150 مراکز رشد، 33 پارک علم و فناوری و 3300 واحد فناور را داریم که انباشت بزرگی از منابع علمی است.
معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه این انباشت علمی تحول بزرگی را میتواند صورت دهد، اظهار کرد: در سال جاری اعتقاد، عزم و جزم جدی مسئولان اصلی برای تحول و رویکرد نوین است.
معاون پژوهشی وزیر علوم فرهنگ معیوب در جامعه را یکی از چالشهای پیشروی پژوهش دانست و اظهار کرد: اقتصاد سنتی در تار و پود نظام ما حاکم است و تفکری که دانش را سرمایه بداند، جدی نیست.
وی تصریح کرد: افتتاح بازار دارایی فکری گامی برای پیشرفت و اقتصاد دانشبنیان است.
احمدی اظهار کرد: در چشمانداز 1404 باید 20 هزار شرکت دانشبنیان داشته باشیم اما مشکل اینجاست که آیا تقاضا هم خواهیم داشت، بنابراین باید تقاضا در حوزه علمی و اقتصادی رشد یابد.
معاون پژوهشی وزیر علوم تأکید کرد: باید بخش خصوصی برای سرمایهگذاری اطمینان داشته باشد و بسترهای قانونی و امنیت اقتصادی فراهم شود.
پایان پیام/
نظر شما